Moment cutremurător! Cu lacrimi în ochi și doborât de durere, Alexandru Arșinel și-a luat adio de la Stela Popescu! „Stela! Stela! Draga mea prietenă...”

Momente greu de descris s-au întâmplat astăzi la slujba de înmormântare a regretatei artiste. Stela Popescu. Mesajul emoționant transmis de Alexandru Arșinel nu mai are nevoie de niciun fel de comentariu. 

Momente greu de descris s-au întâmplat astăzi la slujba de înmormântare a regretatei artiste. Stela Popescu. Mesajul emoționant transmis de Alexandru Arșinel nu mai are nevoie de niciun fel de comentariu.

În biserica unde oamenii s-au adunat pentru a-și lua rămas bun de la Stela Popescu a fost și perechea de scenă a actriței, Alexandru Arșinel. Profund îndurerat și cu lacrimi în ochi, acesta a adresat un ultim mesaj de rămas bun. Cuvintele sunt cu adevărat emoționante:

„Lasă în urmă o imensă durere neamului românesc, familiei, prietenilor, mediului artistic și nu în ultimul rând, mie. Când m-am referit la familie, m-am gândit și la familia noastră, a actorilor de teatru, film și televiziune. Și mai ales a familiei noastre de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”!

Stela! STELA! Plecarea ta reprezintă o mare pierdere, un gol pe care mult timp de acum încolo nu știu cum îl vom mai umple. Mă simt singur pe scenă fără tine, draga mea prietenă. După patru decenii în care am împărțit bucurii și lacrimi, fericire, dar mai ales aplauze din partea publicului, care nu te va uita niciodată.

Prietena actriței Stela Popescu a mărturisit ceva incredibil! „A fost prima dată de când ne cunoaștem, de atâția zeci de ani, când mi-a zis”

Ai fost, ești și vei rămâne steaua noastră, steaua teatrului de revistă. Începând de astăzi o nouă stea va străluci pe cer, în constelația marilor valori care nu mai sunt alături de noi. Drum bun, Stela, către stele!”

Ultimele știri