Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Momente de panică la căpătâiul lui Răzvan Ciobanu! Iubitul acestuia a leșinat la înmormântare

Momente de groază la slujba de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu! Iubitul acestuia, sfâșiat de durere, nu a mai rezistat și a leșinat. Imagini care vă pot afecta emoțional

Momente cutremurătoare la slujba de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu! Iubitul acestuia, sfâșiat de durere, nu a mai rezistat și a leșinat. Imagini care vă pot afecta emoțional

Durere uriașă la căpătâiul lui Răzvan Ciobanu. Părinții creatorului de modă, dar și multe persoane care l-au îndrăgit, au venit să-i aprindă o lumânare și să-i aducă un ultim omagiu celui care le-a făcut viața mai frumoasă timp de 43 de ani.

În urmă cu câteva minute, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a ajuns la biserică, pentru a-şi lua adio de la cel cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste. Fostul iubit al creatorului de modă a venit însoţit şi a fost filmat în momentul în care a leşinat din cauza durerii care l-a devastat.

O doamnă blondă i-a fost sprijin, după ce picioarele efectiv l-au lăsat de prea multă suferinţă, Deşi nu au avut o relaţie numai cu lapte şi miere, se pare că vestea că regretatul creator de modă s-a stins din viaţă, l-a marcat extrem de mult, făcându-l să-şi piardă cunoştinţa, potrivit antenastars.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu s-a stins din viață în a doua zi de Paște, în urma unui accident rutier ce a avut loc în județul Constanța.

Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost descoperit lângă mașină, iar un localnic a fost cel care a sunat la 112. Din păcate, medicii n-au mai putut face altceva decât să constate decesul.

Răzvan Ciobanu va fi înmormântat în cavoul familiei, unde părinții lui, Elena și Nicolae își pregătiseră locurile de veci pentru ei. Potrivit unor surse din apropierea familiei, mama lui Răzvan este distrusă de durere și nu acceptă că fiul ei a murit.

Momente de panică la căpătâiul lui Răzvan Ciobanu! Iubitul acestuia a leșinat la înmormântare

Credit foto: libertatea.ro

Recomandari