Antena Căutare

Agresorul fiicei lui Adrian Enache a fost eliberat. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru familia artistului: „Mi-e frică de o răzbunare”

Diana Enache, fiica artistului Adrian a vorbit despre teama în care trăiește de când bărbatul care a atacat-o în 2014 a fost eliberat. 

Diana Enache, fiica artistului Adrian a vorbit despre teama în care trăiește de când bărbatul care a atacat-o în 2014 a fost eliberat.

În 2014, Diana Enache a fost atacată în scara blocului de portarul clădirii. Incidentul a fost unul extrem de violent, tânăra fiind înjunghiată și la un pas de a fi violată.

Ali Kanaan, libanezul care a atacat-o pe Diana Enache, a fost condamnat la închisoare. În luna septembrie a acestui an, fiica lui Adrian Enache a aflat că acesta a fost eliberat din închisoare.

„În momentul de faţă, mi-e frică. Nu pot să pozez într-o femeie de fier. Mi-e frică de o răzbunare atât timp cât ştiu cu câtă sete m-a înjunghiat şi voia să mă omoare. Atunci am avut forţa necesară de a-l învinge. Îmi era frică ca acum să nu-şi dorească răzbunarea. Nu vreau să trăiesc aşa. Cuvintele sunt de prisos. Fapta a fost făcută. Era logic că la un moment dat va ieşi şi-mi era frică de momentul aceasta”, a declarat Diana Enache

„Eu m-am gândit foarte mult şi am luat toate măsurile de precauţie şi sunt liniştit. Oricum şi-a distrus toată viaţa. L-au părăsit şi copiii şi soţia. Eu îi cer lui Dumnezeu să-mi dea forţa să mă stăpânesc. Mie îmi place dreptatea, adevărul şi valoarea. Sunt foarte puternic. Orice îmi pun în cap, reuşesc. Mi-aş dori să intru în sufletul lui să văd ce l-a îndemnat să facă aşa ceva”, a declarat Adrian Enache.

Una dintre cele mai frumoase femei din lume face dezvăluiri dureroase despre problemele sale psihice: ”Eram o creatură c... Părea că boala o va răpune, dar a renăscut! Cum arată, astăzi, actrița Edith Gonzalez, la doi ani după ce a fost diagnos...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x