Căutare Live

Monica Bîrlădeanu, apariție de senzație la Gala Gopo, într-o rochie mulată, complet albă. Cum s-a lăsat fotografiată

Monica Bîrlădeanu a avut o apariție de excepție la Gala Gopo. Actrița a purtat o ținută albă, mulată, cu o pelerină diafană.

Monica Bîrlădeanu a întors toate privirile la Premiile Gopo

Instagram

Monica Bîrlădeanu a avut o apariție elegantă pe covorul roșu de la gala Gopo, unde se decernează anual premii cinematografice românești oferite de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc. Frumoasa actriță a strălucit pe covorul roșu, purtând o rochie lungă, părul strâns la spate, și bijuterii spectaculoase.

„Momentul de stralucire anual al cinema-ului romanesc e Gala Gopo. Incercam in fiecare an sa ne ridicam la inaltimea evenimentului Am vrut alb. Si acum mi se pare ca a fost o alegere foarte bună”, a scris Monica Bîrlădeanu în dreptul fotografiilor publicate pe contul său de Instagram.

Citește și: Reacții după dezvăluirea Vioricăi Vodă. Actrița a vorbit despre hărțuire la Premiile Gopo 2022

Cum a apărut Monica Bîrlădeanu pe covorul roșu de la Premiile Gopo 2022

Fanii au fost încântați să vadă prezența deosebită a actriței, pe covorul roșu.

„Divină”, „Regina frumuseții și a eleganței”.„Rafinată”, „Cât ești de frumoasă, ai stralucit precum o stea!”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani în dreptul postării Monicăi Bîrlădeanu.

Monica Bîrlădeanu a avut o adolescență grea. Ce s-a întâmplat în mediul său familial

Puțini știu că Monica Bîrlădeanu a avut parte de clipe foarte grele la 12 ani, când părinții săi au divorțat.

„Separarea e destul de urâtă, dar, chiar şi aşa, mi s-a părut că e mai bine ca ei să fie fericiţi separat decât să continue împreună, dar nefericiţi. Cred că divorţul lor m-a făcut să cred mai puţin în ideea de mariaj. N-am simţit că am această aspiraţie nici când aveam o doză de naivitate şi abia descopeream lumea. Însă cel mai traumatizant moment a fost când, la şedinţa publică, de faţă cu mulţi alţi oameni pe care eu nu-i cunoaşteam, a trebuit să aleg între mama şi tata – să spun de cine îmi place mai mult, cu cine vreau să locuiesc în continuare. E îngrozitor să spui „cu mama“ în timp ce-ţi ţii tatăl de mână. Nu te mai poţi uita la el de ruşine pentru că a fost nevoit să îndure umilinţa abandonului unui copil care, în momentul ăla, poate să însemne întreaga lume pentru el”, a povestit Monica Bîrlădeanu în cadrul unui interviu oferit în 2017 pentru Adevărul.

În adolescență, Monica Bîrlădeanu s-a confruntat cu durerea pierderii tatălui. Actrița a lucrat de la 16 ani, pentru a-și ajuta mama cu bani.

„M-a afectat teribil pierderea lui, bruscă, chiar în vara când învăţam pentru admiterea la facultate. A fost foarte dificil. Şi, într-adevăr, a fost o adolescenţă grea, dar căreia, într-un fel, îi sunt recunoscătoare, pentru că, poate dacă noi nu eram într-o situaţie aşa de dificilă financiar, de exemplu, după plecarea lui tata, nu s-ar fi născut aşa repede în minte simţul responsabilităţii.

O vedeam pe mama neajutorată, muncea foarte mult – venea de la 30 de copii la grădiniţă, la 3 copii acasă. Şi atunci am simţit nevoia de a participa la veniturile familiei, aşa că m-am angajat prima dată la 16 ani, la o terasă lângă gară. Am minţit că am, de fapt, 18 ani, altfel nu m-ar fi primit. Ca să nu creez îndoieli, m-am machiat mai strident, mi-am pus nişte şosete în sutien şi aşa am primit postul!”, a mai povestit atrița pentru sursa citată anterior.

Loredana și-a impresionat fanii cu o apariție care le-a amintit de Rodia, personajul său din „Inimă de Țigan”... Antonia, surprinsă într-un corset minuscul. Imaginile la care fanii au dat zoom: „Ești vis”...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x