Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Monica Columbeanu respinge acuzatiile ca si-a batut fiica

Monica Columbeanu neaga acuzatiile ca ar fi batut-o pe Irina. Ea precizeaza ca se va asigura ca fiica ei sa aiba parte de o ingrijire si o crestere normala oferita de ea si de familia sa, informeaza Mediafax.

"In legatura cu ultimele acuzatii pe care domnul Columbeanu mi le-a adresat prin intermediul unei emisiuni de televiziune, ma declar dezgustata de conduita domniei sale. Fiind evident scopul pentru care a facut aceste declaratii, in vederea crearii unei presiuni mediatice puternice, de natura sa influenteze litigiile in care suntem implicati, imi declar, inca o data, vointa de a face tot ce e posibil si legal pentru ca fiica mea, Irina, sa aiba parte de o ingrijire si o crestere normala oferita de mine si de familia mea", afirma Monica Columbeanu.

Monica neaga acuzatiile pe care Irinel i le-a adus in legatura cu fetita ei. "Resping orice acuzatii cu privire la comportamentul meu sau al oricarei alte persoane din familia mea, in ceea ce o priveste pe fetita mea si voi face toate demersurile pentru ca orice acuzatii nefondate sa fie sanctionate", declara Monica Columbeanu.

Irinel Columbeanu si-a acuzat fosta sotie de violente asupra fetitei lor, cerand instantei sa o decada din drepturile parintesti. Irina i-a fost incredintata omului de afaceri pana la pronuntarea definitiva a divortului.

Omul de afaceri a depus o cerere instanta, in care o acuza pe Monica de neglijenta grava si purtare abuziva. Columbeanu o citeaza pe soacra sa, careia Irina i-ar fi spus, "eu vreau cu tine, nu vreau cu mami pentru ca ma bate", afirma Irinel.

In cerere se precizeaza ca Monica disparea pentru perioade lungi la petreceri in cluburi si uita sa se mai intoarca la fiica ei.

Monica Columbeanu a facut recurs cerand sa ii fie incredintata fetia. "Minora a crescut langa mine, cu mama mea, suntem foarte atasate, ii oferim fetitei toate conditiile necesare bunei dezvoltari'', declara Monica in actele inaintate instantei.

"Irinel Columbeanu a devenit interesat de fiica noastra in momentul in care a inteles ca ma pierde, folosind copilul pentru a se razbuna pe mine", mai scrie Monica Columbeanu. Ea mentioneaza in actul pentru recurs si filmuletul in care sotul sau apare in situatii compromitatoare. "A circulat un filmulet cu sotul meu in situatii compromitatoare, ceea ce m-a determinat sa ma distantez de acesta pentru a-i da posibilitatea sa se gandeasca daca doreste sa traiasca intr-un mediu familial sau daca doreste sa fie liber", precizeaza Monica.

Magistratii care au dispus ca Irina Columbeanu sa ramana temporar in grija tatalui ei afirma ca intre niciunul dintre parinti si fetita nu exista o "legatura puternica" , dar ca tatal ii ofera conditii "favorabile".

Instanta Judecatoriei Buftea a respins, luni, cererea Monicai Columbeanu de a-i fi incredintata fetita pana la pronuntarea unei decizii definitive in cazul divortului.

Recomandari