Live acumFilm: Maleficent
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Momente grele pentru surorile Gabor! Monica a ajuns in tara. Alina a lesinat la capataiul mamei decedate

Sunt momente cumplite pentru surorile Gabor! Sicriul cu trupul neinsufletit al mamei lor a fost depus, azi-noapte, in capela unei biserici din Bacau. Slabita de durere, Alina Gabor a lesinat la vederea trupului neinsufletit. De astazi, insa, cele trei surori vor putea trece impreuna peste clipele grele. Monica a ajuns si ea in tara si a plecat glont spre orasul natal.

Dupa un drum lung de aproape zece ore si jumatate, sicriul in care mama Monicai Gabor isi doarme somnul de veci a fost adus la Biserica Sfantul Nicolae.

Alina si Ramona au asteptat-o pe cea care le-a dat viata in rugaciune, inconjurate de cateva rude. Nu si-au putut stapani lacrimile in momentul in care sicriul a fost depus in capela bisericii.

Cu o lumanarea in mana, Ramona s-a aplecat la capataiul mamei ei, dupa care a ingenunchiat. Ravasita de durere, sora ei, Alina, si-a pierdut cunostinta pentru cateva momente.

A fost ajutata de Ramona si de o prietena apropiata sa isi revina. Dupa ce Alina si-a revenit, Ramona s-a intors langa sicriul cu trupul neinsufletit al mamei sale.

Aproape in acelasi timp, Monica Gabor sosea cu un avion pe aeroportul din Otopeni. Fosta doamna Columbeanu a fost asteptata de un prieten. S-au urcat amandoi intr-o masina si au plecat spre Bacau.

In urma cu trei zile, Veronica Bulai a plecat intr-un pelerinaj religios la manastirile din Gorj. A fost lovita din senin de o stanca, la iesirea din Pestera Polovragi.

Nu a avut nicio sansa. Mama surorilor Gabor a vrut sa faca o fotografie pentru fetele ei. S-a apropiat periculos de mult de muntele abrupt din care au inceput sa cada pietre.

Veronica Bulai va fi condusa pe ultimul drum, luni

Recomandari