Monica Tatoiu, în culmea disperării! Afacerista a primit o lovitură grea: „Nu accept să intru la pușcărie pe nedrept”

Monica Tatoiu se confruntă cu o situație disperată și susține că nu poate reveni în România, fiindcă riscă să ajungă chiar la închisoare dacă face acest lucru!

Monica Tatoiu a primit o lovitură grea din cauza pandemiei de Covid-19

Afacerista este blocată pe o insulă de câteva luni și se teme că va ajunge la închisoare, dacă revine acasă. Motivul?

MONICA TATOIU, DEZVĂLUIRE INCREDIBILĂ: „NU RISC SĂ MĂ BAGE CINEVA LA PUȘCĂRIE”

Se pare că regulile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus au născut probleme mari pentru Monica Tatoiu, care a fost obligată să stea luni bune departe de casă, fiind așadar blocată pe o insulă celebră. Abia după ridicarea restricțiilor aceasta poate ajunge din nou acasă.

citește și: Ce pensie primește Monica Tatoiu de la statul român

„E atât de trist, e trist că nu pot să vin acasă de ziua mea, duminică, dar niciodată nu o să accept să mă bage cineva în pușcărie pe nedrept. De asta am plâns ieri, la propriu, m-au apucat toate pandaliile. Dar asta e, ce să facem? Biletul era ca să ajung acasă cu o linie Tarom, o cursă de linie. Mâine, la ora 12, pleacă Taromul din Paris.

Deși, starea de alertă nu a fost votată de Parlament conform deciziei constituționale. Deci tot oamenii care au investit și care au cumpărat bilete au pierdut banii pentru a nu știu câta oară. Problema fundamentală e următoarea: de ce nu pot să vin acasă?

citește și: Monica Tatoiu, mărturisire şocantă! Boală cu care ea luptă de la 24 de ani!

Pentru că în casa mea, de trei luni, trăiesc încă trei persoane, care în momentul în care eu vin acasă trebuie să-i dau afară, deși vin dintr-o țară, dintr-un teritoriu cum este Reunion, unde de o lună de zile sunt restaurante deschise, tot, nu sunt cazuri, nu au cazuri de infectare.

citește și: Geanina și Costas de la Insula iubirii, de nerecunoscut! Cu ce se ocupă în prezent cei doi

Eu nu beneficiez de dreptul de a sta și de-a ieși din casă, cum beneficiază cei care vin din Bulgaria, care este considerată țară verde și care are grad mic de infectare 8 (...) Problema este că nu pot să dau afară din casa mea niște oameni. Tatoiu este înnebunit, este un pachet de nervi, deci urlă de două zile. În loc să stau 14 zile în carantină acasă și să dau afară niște oameni din casa mea, atunci mă duc la Viena”, a dezvăluit celebra Monica Tatoiu.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri