Este frumoasă, sexy, cu o carieră de succes, însă nu se simte împlinită! Ce neîmpliniri are Carmen de la Sălciua? |VIDEO

Este sexy, frumoasă, are o cariera de succes și milioane de fani, însa în dragoste se pare că îi lipsește norocul cu desăvârșire. Puţini sunt cei care ştiu ce se ascunde, de fapt, în spatele relaţiilor eşuate ale artistei.

A avut o viaţă amoroasă controversată, însă puţini sunt cei care ştiu ce se ascunde, de fapt, în spatele relaţiilor eşuate ale vedetei. Unii spun că e blestem, alţii...că ar fi vorba doar de un mare ghinion.

Viața amoroasă a lui Carmen de la Sălciua a fost extrem de contoversata, cu suișuri și coborâșuri. ]n umră cu patru ani, artista l-a cunoscut pe cel ce urma să-i fie iubirea vieții ei, pe Culiță Sterp. Cei doi s-au cunoscut la o nuntă, iar după un an de relație cei doi au ales sa faca pasul cel mare.

Cei doi au povestit la Antena Stars cum s-au cunoscut și cum au ajuns să se gândească la căsătorie dupa doar șase luni de relație.

A treia oara e cu noroc!? Marian Drăgulescu are planuri de căsătorie cu noua iubită! Cum arată frumoasa Simona! | VIDEO

Căsnicia, însă nu a durat mult și unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz își anunau despărțirea. în urma despărțirii artista ajunsese să-și piarda încrederea în ea,

Dupa despărtirea de Culiță, cântăreața a început o relație cu Cosmin Isăilă, unul dintre cei mai buni prieteni ai fostului ei soț. Dar relația nu a durat mult și artista s-a împăcat cu Culiță Sterp. După , însă o lună de iubire, firul dragostei lor s-a rupt din nou.

Acum artista este singura, deși, artista are nenumărați fani.

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai sus, prezentat la Antena Stars.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri