Motivul divorțului dintre Demi Moore și Bruce Willis. Când și-a dat seama actorul că vrea să renunțe la căsnicie

Celebra actriță Demi Moore a dezvăluit detalii importante din viața ei personală într-o carte autobiografică. Printre evenimentele marcante din viața sa s-a numărat și divoțul de Bruce Willis.

Momentul în care Bruce Willis si-a dat seama ca vrea sa divorțeze de Demi Moore. Ce a produs ruptura

Actirța din „Ghost” a mărtusisit care au fost aspectele care au produs destrămarea căsniciei cu Bruce Willis, mariaj care a durat 13 ani.

În cartea autobiografică „Inside Out”, Moore a precizat că actorul Bruce Willis și-ar fi dorit mai degrabă o căsnicie tradițională, iar faima femeii de lângă el îl făcea să se simtă incomod. De asemenea, actrița a precizat că bărbatul de lângă ea devenise distant, întrebându-se dacă într-adevăr își dorește să fie însurat.

Demi Moore și Bruce Willis au fost căsătoriți în anii 1987-2000. Ruptura relației s-a produs într-o perioadă în care Demi Moore era cel mai bine plătită actriță de la Hollywood.

Willis își dorea o căsnicie în care bărbatul să aducă banii în casă, în timp ce femeia să stea acasă să aibă grijă de copii, a scris Moore.

În momentul în care lui Demi i s-a oferit oportunitatea de a pleca într-un alt stat pentru a face un film, soțul ei a devenit furios. Din păcate, viziunile lor diferite față de căsnicie și de viața profesională i-a separat, potrivit actirței.

Momentul în care Bruce Willis i-a spus lui Demi Moore că nu știe dacă își dorește să fie căsătorit: „A fost ca o lovitură puternică”

„Viața mea profesională era în ascensiune”, a scris Demi. „Viața mea personală devenise apăsătoare. Bruce se pregătea să meargă să facă un film care se realiza în Europa, Hudson Hawk. Chiar înainte de a pleca, a aruncat niște cuvinte dureroase: „Nu știu dacă vreau să fiu căsătorit”.

Demi Moore a descris cuvintele fostului soț ca pe o lovitură puternică. Atunci aceasta a simțit că nici ea nu-și dorea să fie alături de cineva care nu era implicat 100% în căsnicie.

<<„Nu știu dacă vreau să fiu căsătorit” nu era tocmai un sentiment care să deschidă drumul spre inima mea>>, a scris Demi Moore în cartea autobiografică.

Actrița a considerat că Bruce se afla într-un moment al vieții lui în care își dorea liberatatea în pofida stabilității, iar popularitatea îl determina să nu se mai concentreze pe căsnicie.

„Eu și Bruce ne-am întâlnit, ne-am căsătorit, am avut un copil și am făcut multe, foarte repede”, a dezvăluit ea. <<Parcă s-a trezit câțiva ani mai târziu și s-a gândit: „Chiar vreau asta? Sau mai degrabă vreau să fiu liber?” Cred că se lupta să rezolve un conflict cu el însuși: își dorea o familie, dar își dorea și aventură>>, a scris Demi Moore.

Bruce și Demi s-au întâlnit la o petrecere, la premiera filmului Stakeout, în 1987, când amândoi erau însoțiți de partenerii de la acea vreme. Fostul logodnic al lui Demi Moore, Emilio Estevez, cel care o însoțea pe Moore la petrecere, i-a atras atenția acesteia în ceea ce privește privirile insistente ale lui Bruce.

Moore și Bruce s-au căsătorit pe 21 noiembrie 1987 și au împreună trei fiice. Cuplul s-a separat în 1998, iar în anul 2000 actorii au divorțat.

Demi Moore a mai fost căsătorită cu cel al cărui nume îl poartă, Fredie Moore, în anii 1980-1985 și cu Ashton Kutcher în perioada 2005-2013.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri