Antena Căutare

Motivul divorțului dintre Demi Moore și Bruce Willis. Când și-a dat seama actorul că vrea să renunțe la căsnicie

Celebra actriță Demi Moore a dezvăluit detalii importante din viața ei personală într-o carte autobiografică. Printre evenimentele marcante din viața sa s-a numărat și divoțul de Bruce Willis.

Demi Moore însoțită de Bruce Willis la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, în 1997 Galerie
Momentul în care Bruce Willis si-a dat seama ca vrea sa divorțeze de Demi Moore. Ce a produs ruptura

Actirța din „Ghost” a mărtusisit care au fost aspectele care au produs destrămarea căsniciei cu Bruce Willis, mariaj care a durat 13 ani.

În cartea autobiografică „Inside Out”, Moore a precizat că actorul Bruce Willis și-ar fi dorit mai degrabă o căsnicie tradițională, iar faima femeii de lângă el îl făcea să se simtă incomod. De asemenea, actrița a precizat că bărbatul de lângă ea devenise distant, întrebându-se dacă într-adevăr își dorește să fie însurat.

Demi Moore și Bruce Willis au fost căsătoriți în anii 1987-2000. Ruptura relației s-a produs într-o perioadă în care Demi Moore era cel mai bine plătită actriță de la Hollywood.

Willis își dorea o căsnicie în care bărbatul să aducă banii în casă, în timp ce femeia să stea acasă să aibă grijă de copii, a scris Moore.

În momentul în care lui Demi i s-a oferit oportunitatea de a pleca într-un alt stat pentru a face un film, soțul ei a devenit furios. Din păcate, viziunile lor diferite față de căsnicie și de viața profesională i-a separat, potrivit actirței.

Momentul în care Bruce Willis i-a spus lui Demi Moore că nu știe dacă își dorește să fie căsătorit: „A fost ca o lovitură puternică”

„Viața mea profesională era în ascensiune”, a scris Demi. „Viața mea personală devenise apăsătoare. Bruce se pregătea să meargă să facă un film care se realiza în Europa, Hudson Hawk. Chiar înainte de a pleca, a aruncat niște cuvinte dureroase: „Nu știu dacă vreau să fiu căsătorit”.

Demi Moore a descris cuvintele fostului soț ca pe o lovitură puternică. Atunci aceasta a simțit că nici ea nu-și dorea să fie alături de cineva care nu era implicat 100% în căsnicie.

<<„Nu știu dacă vreau să fiu căsătorit” nu era tocmai un sentiment care să deschidă drumul spre inima mea>>, a scris Demi Moore în cartea autobiografică.

Actrița a considerat că Bruce se afla într-un moment al vieții lui în care își dorea liberatatea în pofida stabilității, iar popularitatea îl determina să nu se mai concentreze pe căsnicie.

„Eu și Bruce ne-am întâlnit, ne-am căsătorit, am avut un copil și am făcut multe, foarte repede”, a dezvăluit ea. <<Parcă s-a trezit câțiva ani mai târziu și s-a gândit: „Chiar vreau asta? Sau mai degrabă vreau să fiu liber?” Cred că se lupta să rezolve un conflict cu el însuși: își dorea o familie, dar își dorea și aventură>>, a scris Demi Moore.

Bruce și Demi s-au întâlnit la o petrecere, la premiera filmului Stakeout, în 1987, când amândoi erau însoțiți de partenerii de la acea vreme. Fostul logodnic al lui Demi Moore, Emilio Estevez, cel care o însoțea pe Moore la petrecere, i-a atras atenția acesteia în ceea ce privește privirile insistente ale lui Bruce.

Moore și Bruce s-au căsătorit pe 21 noiembrie 1987 și au împreună trei fiice. Cuplul s-a separat în 1998, iar în anul 2000 actorii au divorțat.

Demi Moore a mai fost căsătorită cu cel al cărui nume îl poartă, Fredie Moore, în anii 1980-1985 și cu Ashton Kutcher în perioada 2005-2013.

Ce diferență de vârstă e între Tavi Clonda și soția lui, Gabriela Cristea. Ce au declarat cei doi despre aceasta... Cine este Ilona Brezoianu. Biografia actriței pe care o vezi în fiecare vineri la X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x