Căutare Live

Motivul pentru care Otilia Bilionera s-a despărțit de iubitul arab, deși se iubesc în continuare. Peste ce nu a putut trece

Otilia Bilionera s-a despărțit de iubitul ei de origine arabă, Hamude, după 3 ani de relație. Cei doi s-au logodit religios într-o moschee însă religia i-a dus pe drumuri separate.

Otilia Bilionera și iubitul ei și-au spus adio din cauza religiei

Instagram

Otilia Bilionera provine dintr-o familie de religie creștin ortodoxă iar iubitul ei este jumătate român, jumătate arab, însă de religie musulmană.

Otilia Bilionera, despre despărțirea de iubit:"Sunt sigură că o să avem o relație de prietenie foarte strânsă chiar și după despărțire"

Potrivit Libertatea, deși au avut o relație foarte frumoasă și chiar s-au logodit într-o moschee, în final, cei doi nu au putut rămâne împreună pentru că Otilia nu a vrut să-și schimbe religia pentru a ]ntemeia o familie cu el.

Citește și:Otilia Bilionera, imagine rară din copilărie. Cum arăta vedeta la vârsta de 10 ani, cu machiaj pe chip și atitudine de star

Aceasta provine dintr-o familie de ortodoxi practicanți, unchiul ei fiind chiar preot. Cântăreața își dorește să își întemeieze o familie și consideră că ambii parteneri trebuie să îndeplinească aceleași credințe.

Pentru a întemeia o familie stabilă și unită, cred că cei doi parteneri trebuie să împărtășească aceleași credințe. Eu nu am putut sa trec la islam, pentru că provin dintr-o familie de creștini ortodocși practicanți, unchiul meu fiind preot. Nu-mi pot schimba credința, a spus Otilia, potrivit sursei citată.

Citește și:Otilia Bilionera a încins imaginația fanilor. Vedeta s-a lăsat fotografiată în cadă

De altfel, este sigură că ei doi vor avea, în continuare, o prietenie frumoasă.

Nu m-a oprit niciodată din nimic, pentru că noi am ținut și ținem și în momentul de față mult unul la celălalt. Sunt sigură că o să avem o relație de prietenie foarte strânsă chiar și după despărțire, a mai spus ea.

De altfel, în trecut, aceasta a povestit cum a fost momentul logodnei.

Eram în Turcia și el mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim religios? Și ne-am căsătorit la o moschee, mi-am păstrat religia. Da, se poate. El este jumătate arab, jumătate român. Mai mult decât atât: mama lui este moldoveancă, la fel ca mine; combinația perfectă.

Da, și este o femeie superbă, nu am cuvinte. Da, a fost cununia religioasă. Din punctul meu de vedere, nu contează, că avem același Dumnezeu, adică tot în fața Lui Dumnezeu am făcut-o, chiar dacă n-a fost făcută în tradițiile noastre.

A fost imamul, așa se numește preotul la ei. A fost puțin amuzant, adică, eu neavând contact. Te pune la început să spui o sumă de bani, în caz că peste un anumit timp veți divorța – bine, ei nu încurajează divorțul – ca să ai trei luni cu ce să te descurci.

Eu trebuia să aleg o sumă. M-am gândit eu, așa, și am zis să nu fiu nesimțită. Am zis vreo 5.000 de euro. Preotul a zis că: «Nu, este prea mult. Fetele cuminți cer mai puțin». Și nu a vrut, a vrut doar să scad cât mai mult. Până la urmă, a rămas la 3.000 de euro, a mai povestit Otilia, potrivit aceleiași surse.

Hilary Duff, ipostaza în care fanii nu au văzut-o niciodată pe cântăreață. Vedeta a pozat nud pentru coperta unei revist... Ce bolizi de lux conduce Sarah, fiica Anamariei Prodan. Tânăra se plimbă la volanul unor mașini extrem de scumpe...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x