"Mr. Bean" a devenit Comandor al Ordinului Imperiului Britanic!

Actorul care i-a dat viata celebrului Mr. Bean, Rowan Atkinson, a primit insemnele de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic, din partea reginei Elizabeta a II-a

Actorul britanic, in varsta de 58 de ani, Rowan Atkinson a devenit Comandor al Ordinului Imperiului Britanic, fiind recompensat pentru cariera sa artistica bogata.

Rowan este un renumit actor de comedie britanic, devenit celebru gratie personajului Mr. Bean, pe care l-a interpretat intr-un serial TV omonim. Serialul a cuprins 14 episoade, difuzate la televiziunea britanica intre anii 1990 si 1995, si a fost preluat de televiziunile din peste 200 de tari.

Mr. Bean, personajul creat de el, "un copil mare intr-un corp de adult", este celebru pentru gafele sale si se exprima cel mai adesea prin onomatopee, poarta o vesnica haina din stofa uzata, pantaloni prea scurti si nu se poate desparti de Teddy, ursul sau din plus, care ii este si confident.

Foto: Hepta

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri