Mr. Bean apara dreptul britanicilor de a se injura

Actorul britanic Rowan Atkinson isi doreste o schimbare in legislatie pentru a opri ”inspaimantatoarea cultura a cenzurii”. Interpretul personajului Mr. Bean este nemultumit deoarece” cuvintele si comportamentele insultatoare” au fost scoase in afara legii.

Hepta

Potrivit Daily Mail, actorul cere o schimbare in legislatie si vrea ca britanicii sa aiba in continuare dreptul de a se insulta fara a risca sanctiuni. „Problema evidenta a scoaterii in afara legii a insultelor este faptul ca prea multe lucruri pot fi interpretate ca facand parte din aceasta categorie. Criticile, ridicolul, sarcasmul, care abia daca reprezinta un punct de vedere alternativ fata normele obisnuite, pot fi interpretate ca insulte”, a declarat actorul.

Legea impotriva careia lupta Mr. Bean a dus deja la arestarea mai multor persoane printre care un predicator crestin, a unui critic al scientologiei si a unui student care a spus o gluma considerata nepotrivita.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri