Căutare Live

Mutu, "briliant" pe teren, dar și în patul divelor: De la Alexandra Dinu, la Consuelo, cu escală la actrița XXX, Laura Andreșan! A fost mare crai, dar acum este de nerecunoscut

Atrăgător, celebru, jovial, mereu pus pe șotii şi cu un aer uşor arogant, Mutu a fost 'Briliant' atât pe terenul de fotbal, cât şi în patul divelor!

Atrăgător, celebru, jovial, mereu pus pe șotii şi cu un aer uşor arogant, Mutu a fost 'Briliant' atât pe terenul de fotbal, cât şi în patul divelor!

Adi Mutu are în palmares femei considerate de mulţi "trofee", dar cea care i-a pus lacăt la inimă este frumoasa Sandra Bachici. Ea l-a cuminţit pe Mutu după ce a rătăcit prin patul multor frumuseţi, printre care actrița Laura Andreșan.

De când a cunoscut-o pe Sandra, viaţa lui s-a schimbat în bine. Mutu trece printr-o perioadă extrem de frumoasă.

Din toamnă a fost numit manager al echipei din Ştefan Cel Mare, iar lângă frumoasa Sandra pare un bărbat extrem de fericit şi liniştit, mai ales că cei doi vor avea peste câteva luni un băieţel, fiind cel de-al patrulea copil al Briliantului.

Celebra actriță, îndrăgostită de România! Clipul cu Gwyneth Paltrow în care vorbeşte engleza cu accent românesc, VIRAL!... Mirela Boureanu Vaida, apariție de excepție la Târgul de Crăciun din Capitală! Toți ochii au fost pe ea atunci când a ur...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri