Live acumiUmor Sezonul 10 (r)
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Naomi Hedman, salopeta care a atras toată atenția. În ce ipostaze incendiare s-a lăsat fotografiată iubita lui Florin Ristei

Naomi Hedamn, iubita lui Florin Ristei, a atras toată atenția pe pârtie cu o salopetă de sky de un verde fosforescent, care i-a scos în evidență trupul perfect.

Naomi Hedamn, iubita lui Florin Ristei, a atras toată atenția pe pârtie cu o salopetă de sky

Instagram

Florin Ristei se mândrește cu o iubită extrem de atrăgătoare și inteligentă, însă foarte puțini au văzut-o pe Naomi Hedman într-o salopetă de sky, care îi scoate în evidență toate atuurile fizice.

Artistul și iubita sa trăiesc de câteva luni bune o frumoasă poveste de dragoste, iar relația lor devine mai puternică pe zi ce trece.

Naomi Hedman este posesoarea unor forme de-a dreptul spectaculoase și a celor mai frumoase trăsături ale feței, iar postările sale din mediul online atrag toate privirile și nu lasă loc imaginației.

Cum arată Naomi Hedman într-o salopetă de sky

Florin Ristei și-a luat iubita și au plecat într-o mică escapadă la munte pentru a scăpa de stesul zilnic, iar printre activitațile din vacanța celor doi se numără și o ședință foto, în care artistul și-a surprins partenera în cele mai incendiare ipostaze.

Recent, Naomi Hedman a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine superbă cu un peisaj de-a dreptul spectaculos, însă un alt detaliu a atras atenția oamenilor din mediul online. Frumoasa englezoiacă a apelat la o salopetă de sky ce taie răsuflarea tuturor.

Citește și: Iubita lui Florin Ristei, imagini amuzante din mașină. Cum se descurcă Naomi Hedman la lecțiile de Limba Română: VIDEO

Tinuța de o culoare excentrică, de un verde fosforescent, a întors toate privirile, iar apartiția și modul în care s-a lăsat fotografiată a pus pe jar publicul. Aceasta a îmbrăcat o salopetă care îi pune într-o lumină bună formele provocatoare, părul creț, dar și talia subțire.

Imaginea a strâns mai bine de 6.000 de aprecieri și o mulțime de comentarii pozitive, printre care se numără și Florin Ristei.

Cum s-au cunoscut Naomi Hedman și Florin Ristei

Relația de iubire dintre Naomi Hedman și Florin Ristei a luat naștere pe platourile de filmare ale emisiunii "X Factor". Cei doi s-au plăcut încă din prima clipă, însă artistul a decis să facă pasul cel mare puțin mai târziu și nu a regretat acest lucru.

Mai mult decât atât, superba englezoaică i-a cunoscut și mama artistului. ”Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut.”, a spus el pentru a1.ro în exclusivitate.

"Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a mai declarat Florin Ristei.

Citește și: Reacția lui Florin Ristei după ce presa a speculat că nu mai formează un cuplu cu Naomi Hedman: ”Hai să vă zic un secret”

Artistul și iubita lui imortalizează cele mai frumoase momente petrecute împreună și nu ezită să le arate și prietenilor săi virtuali, care îi apreciază și îi îndrăgesc. Cei doi nu țin cont de ceea ce spune lumea și trăiesc fericiți o poveste minunată de iubire.

Naomi este o femeie foarte frumoasă și talentată, iar printre pasiunile sale se mai numără și modelling-ul. Aceasta a devenit rapid cunoscută datorită timbrului său vocal și vocii excepționale, pe care le-a scos în evidență la "X Factor".

Recomandari