Narcisa Suciu a revenit în România pentru o perioadă de timp. Care este motivul pentru care a părăsit Finlanda după zece ani

Narcisa Suciu s-a întors în România după zece ani petrecuți în Finlanda. De ce a revenit cântăreața în țară și cât timp va sta.

Narcisa Suciu

Hepta

Artista Narcisa Suciu a lăsat Finlanda pentru o scurtă perioadă de timp și a revenit în România cu un proiect interesant. Principalul motiv al revenirii în țară este legat într-o bună măsură de dorul față de familia sa, însă pregăyește și o surpriză împreună cu Marius Moga şi Mirela Retegan.

Potrivit Libertatea, aceasta și-a dorit extrem de mult să își vadă nepoțica, iar de dor simțea că se "sufocă în Finlanda".

Narcisa Suciu este stabilită în Finlanda, iar acum a venit să se ocupe și de un un proiect alături de buna sa prietenă Mirela Retegan, din Gașca Zurli

Narcisa Suciu a plecat din România în urmă cu 10 ani. Cum este viața ei în Finlanda

„Dacă sunt fericită în Finlanda? Da! Cu sigu­ranţă, da! Altfel nu aş fi stat! Acum e lumină şi linişte în sufletul meu şi sunt alături de un bărbat care mă iubeşte şi pe care îl iubesc. Veikko îmi oferă o viaţă tihnită şi confortabilă, nu trebuie să mă gândesc că trebuie să pun o pâine pe masă, aşa cum se întâmpla în România. Este un bărbat care m-a plăcut şi care m-a asumat cu totul, fără rezerve şi fără nicio condiţie, din clipa în care a început relaţia noastră. Ne-am cunoscut pe un site de socializare, pe internet.

Citește și: Narcisa Suciu, „vocea de aur a Maramureșului”, s-a întors în țară pentru români! Dezvăluitoare uluitoare despre fiica ei. „A plecat de acasă”

După vreun an şi ceva de relaţie la dis­tanţă şi după mai multe drumuri între cele două ţări, chiar dacă el era dispus să vândă tot ce avea şi să se mute la Bucureşti (aflase că există şi în România tere­nuri de golf – marea lui pasiune!), am luat hotărârea ca, de dragul Dariei, care mi-a zis că ea nu mai vrea să aibă o mamă vedetă, să plecăm împreună în Fin­landa. Şi aşa, din 2010, viaţa mea a luat alt curs: acolo nu sunt vedetă, sunt doar o femeie fericită”, a declarat Narcisa Suciu pentru Formula AS.

Narcisa Suciu a declarat acum 4 ani pentru Antena Stars că a fost compatibilă de la prima vedere cu actualul ei soț și nu a fost cazul să încerce să se schimbe.

Citește și: Top 8 cele mai frumoase colinde de Crăciun interpretate de Narcisa Suciu

"Aveam un prieten care îmi făcea curte. În momentul în care am ajuns la Otopeni, la aeroport, să mă întâlnesc cu cel pentru care urma să mă mut în Finlanda, m-a sunat acest vechi prieten care mi-a mărturisit că va fi întotdeauna acolo pentru mine, și că în niciun caz nu ar trebui să mă schimb pentru un bărbat. Însă nu a fost cazul să mă schimb pentru acest om. Totul a venit natural pentru noi, ca și când ne cunoșteam de o viață. Era ca și cum aș fi cunoscut pe cineva care era deja în mine”, a povestit Narcisa Suciu despre prima întâlnire cu bărbatul vieții sale, la Antena Stars.

Ultimele știri