Natalia Oreiro, apariție incendiară cu o mască neobișnuită. Cum arată accesoriul care a atras atenția a peste 100.000 de oameni

Natalia Oreiro, și-a început cariera în telenovele încă de când era tânără, iar acum impresionează cu aparițiile sale excentrice. Cunoscuta cântăreață și actriță arată de-a dreptul fenomenal și suprinde cu o apariție unică în care poartă o mască nemaiîntâlnită.

Natalia Oreiro, apariție incendiară cu o mască neobișnuită. Cum arată accesoriul care a atras atenția a peste 100.000 de oameni

Profimedia

Natalia Marisa Oreiro Iglesias, născută la 19 mai 1977, este cântăreață, actriță și designer de modă uruguayan. Oreiro și-a început cariera în telenovele încă de când era tânără, iar acum impresionează cu aparițiile sale care taie răsuflarea.

Aparițiile sale din prezent sunt o încântare pentru cei care îi urmăresc activitatea. De curând actrița a postat o fotografie în care își dezvăluie trupul extrem de sexy într-un sacou sofisiticat, cu un decolteu amplu.

Timpul pare să fi fost extrem de blând cu trupul artistei și grija pe care a purtat-o se poate observa în postările pe care le urcă în social media.

Artista în vârstă de 43 de ani se laudă cu o formă fizică de invidiat. Și pentru că vrea să arate tutor cât de mult se mândrește cu fizicul său, Natalia Oreiro nu ezită să își etaleze formele voluptoasepe rețelele de socializare.

Frumoasa artistă este apreciată pentru cariera sa impresionantă, dar și pentru aspectul lipsit de imperfecțiuni la o vârstă destul de înaintată.

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII CU NATALIA OREIRO ÎN GALERIA FOTO

Natalia Oreiro, cariera de succes în lumea muzicii

Și-a urmat cariera muzicală cu albumul Tu Veneno și prezentări în Gala de la Hispanidad, Gala de Murcia (ambele în Spania) și Festivalul de la Calle 8 din Miami. Cea mai importantă apariție a sa a fost în prestigioasa emisiune de televiziune latină Sábado Gigante Internacional, găzduită de Don Francisco. Realizarea majoră a Nataliei în acest moment a fost interpretarea ei muzicală în Chile la Festivalul Viña del Mar 2000, pentru care a fost încoronată Regina acelui eveniment, potrivit wikipedia.

Albumul a obținut o nominalizare la Grammy latin pentru cel mai bun album vocal feminin, dar a pierdut în fața lui Mi Reflejo, a Christinei Aguilera.

Din 2008 Oreiro a lucrat la spectacole și evenimente de conștientizare socială pentru organizații precum Greenpeace și UNICEF, acesta din urmă a desemnat-o ambasador pentru Argentina și Uruguay în septembrie 2011. Ea a fost inclusă în lista „Cea mai sexy femeie în viață” a revistei Esquire.

Ultimele știri