Natalia Oreiro, insarcinata: Da! Voi fi mama!

Veste buna pentru Natalia Oreiro! Celebra actrita de telenovele a confirmat ca este insarcinata, la 34 de ani. „Da! Voi fi mama!", a confirmat vedeta pe pagina ei de web.

Faimoasa actrita si-a dorit mult sa se afle in acest important rol din viata ei. „Vreau sa impart cu toti aceste vesti minunate! Da... Voi fi mama. Cu timpul, am invatat sa fiu mai prudenta, dar, evident, a fost imposibil sa tin aceasta veste pentru mine. Nu am putut sa pastrez secretul", a continuat actrita - cantareata.

Natalia formeaza din 2002 un cuplu cu muzicianul Ricardo Mollo. A fost o relatie cu suisuri si coborasuri, dar care, iata, isi gaseste acum implinirea. Iar fericirea celor doua staruri este pe masura.

sursa: VDTonline

foto: bestcelebwallpapers.com

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri