Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ne place! Colin Farrell, sexy, burlac si... tatic

Este unul dintre cei mai sexi barbati de la Hollywood, insa actorul Colin Farrell nu mai are timp de "burlacit", mai ales acum cand trebuie sa joace rolul vietii lui: cel de tata.

Cu un aer de "bad boy", Colin Farrell a fost surpins de paparazzi americani in aeroportul din Los Angeles, tinandu-l in brate pe Henry, "pustiul" lui in varsta de doi ani. Irlandezul, 36, pare mai in forma ca niciodata, mai ales in postura de "tatic sexy" si... disponibil. Nu este nici o indoiala ca micul Henry a mostenit aspectul fizic al tatalui sau, dar si trasaturile mamei, Alicja Bchelda-Curus, pe care actorul a cunoscut-o pe platourile de filmare ale productiei romantice "Ondine".

Irlandezul a declarat in cadrul emisiunii "Ellen Show" ca nu mai are timp pentru "burlacit" si ca singurele sale "ocupatii" sunt actoria si micul Henry, caruia ii dedica majoritatea timpului sau.

Colin si Alicja, mama lui Henry, au devenit un cuplu in 2009, iar in 2010 au devenit parinti. Insa lucrurile nu au mers intre ei, iar relatia a luat sfarsit in ianuarie 2011, cand actorul a ajuns la concluzia ca "este supus esecului in relatii", confom Mirror. Atunci a decis sa ia o pauza si sa isi ocupe timpul cu alte activitati constructive, cea mai importanta fiind cea de "tatic". Iar aceasta postura ii vine atat de bine!

Foto: Daily Mail

Recomandari