Căutare Live

Nebunie in platoul Acces Direct: Radu Mazare si “garda de onoare” au DANSAT mai ceva ca la Rio!

Extravagant, controversat si unul dintre cei mai ravniti barbati. Nu s-a dat niciodata in laturi de la a incerca lucruri noi si mereu a socat cu felul nonconformist in care a promovat Mamaia. Acum a venit momentul sa ne uimeasca din nou. Radu Mazare, primarul 2.0 al Constantei, a venit la Acces Direct imbracat precum Ulise, eroul legendar. Bineinteles, flancat regulamentar de domnisoare. VIDEO, in continuare!

El, Radu Mazare, conducatorul. Alaturi de el, Garda de Onoare, formata din cateva domnisoare pe cat de sexy, pe atat de putin imbracate. Impreuna, o forta de neoprit, care lupta corp la corp intru bunastarea statiunii Mamaia. Ca se apropie vara, iar Radu Mazare nu lasa lucrurile pe ultima suta de metri. Si nici nu se bazeaza pe “afise” pentru a-si promova marfa.

De altfel, primarul s-a gandit sa o lanseze si o melodie, daca tot se apropie carnavalul. “Va fi imnul statiunii si hitul Romaniei. Este senzationala melodia! Eu sunt la partea vorbita”, a explicat Mazare, la Acces Direct. La partea vorbita, ca un adevarat lider de ostiri…

Doar ca discutia a luat un alt fagas. Inconjurat fiind de atatea domnisoare sexy, cu aripi de ingerasi, Simona Gherghe nu s-a putut abtine si l-a intrebat pe edil daca “le cunoaste” pe toate... Iar raspunsul a fost pe masura: “Un barbat nu poate avea toate fetele din lume, dar e dator sa incerce”.

Mai in gluma, mai in serios, Radu Mazare e pus pe treaba. Vrea sa transforme Mamaia intr-o statiune de talie mondiala. "Dorinta mea cea mai mare este ca, atunci cand oamenii vin in Mamaia, sa uite de probleme. Ma bucur cand vin si iau energie pozitiva”, a conchis el.

Dupa care, in stilul caracteristic, a organizat un mic carnaval in platoul Acces Direct. Daca ati ratat momentul, VIDEO!

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Inna, invitata speciala la Radio ZU! A mancat branza cu ceapa si sunca...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri