Căutare Live

Nicolai Tand, cucerit de celebra Minnie la Disneyland

Nicolai Tand, gazda emisiunii “Star Chef, de la Antena Stars, s-a întors recent dintr-o mini vacanţă petrecută la Paris alături de soţia şi de fiica lor, Ilona.

Nicolai Tand, gazda emisiunii “Star Chef, de la Antena Stars, s-a întors recent dintr-o mini vacanţă petrecută la Paris alături de soţia şi de fiica lor, Ilona.

"Monica şi-a reluat de curând cariera în modă şi ea se afla deja la Paris, aşa că drumul până acolo l-am făcut doar eu şi cu Ilona, fiica mea de patru ani. Noi nu mergem în Franţa ca simpli turişti, Parisul este pentru noi cea de-a doua casă: am locuit aici 14 ani. Am revăzut locurile dragi în care obişnuiam să ne plimbăm, am mâncat în restaurantele preferate. La <Le Loir la Theiere>, de exemplu, au cea mai bună şi spectaculosă “tarte au citron meringuée”. Iar seara ne–am întâlnit cu vechii noştri prieteni unde Ilona a fost atracţia principală”, spune Nicolai.

Pentru Ilona, vizita la Disneyland a fost magică: “Ilona a fost pur şi simplu uluită de întâlnirea cu personajele ei preferate: Minnie şi Mickey Mouse. Ne-am pozat cu toţii cu celebrele lor urechiuşe, aşa cum se vede şi în poze J. Nu a uitat nici de frăţiorul ei, Iancu, căruia i-a cumpărat jucăria preferată, un tigrişor. De altfel, în august vom merge toţi patru la Rochelle, Ile de Ré, la prietenul meu cel mai bun. Abia aştept să mergem la cules de scoici vongole la Oceanul Atlantic, pe care să le gătim aşa cum ştim noi. Hmm, deja îmi lasă gura apă”, încheie maestrul bucătar.

Pe Nicolai Tand, gazda emisiunii “Star Chef”, telespectatorii îl pot urmări în fiecare week-end, de la ora 18.00, la Antena Stars.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Adriana Bahmuțeanu, la "Dincolo de aparențe": “Eu îmi doresc bani mulţi, ca să am o bătrâneţe liniştită"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri