Nicolai Tand se mândrește cu o familie superbă. Cum arată Monica Tand, soția chef-ului

Celebrul chef Nicolai Tand se mândrește cu o familie superbă. Soția lui, Monica Tand este și ea cunoscută în spațiul public, fiind blogger de fashion.

Nicolai Tand se mândrește cu o familie superbă și cu o carieră de excepție, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți chefi din România

Instagram

Nicolai Tand se mândrește cu o familie superbă. Este tatăl unui băiețel pe nume Iancu și al unei fetițe pe nume Ilona. De asemenea, Nicolai Tand se mândrește și cu o soție superbă. Monica Tand este antreprenr, blogger de fashion și syle expert.

Nicolai Tand este activ pe rețelele sociale și pe lângă pozele cu preparatele culinare, chef-ul postează și imagini cu cele mai importante persoane din viața lui.

Recent, Nicolai Tand a postat un portret de familie, realizat lângă lacul Mogoșa. Peste 7 mii de fani au apreciat fotografia de familie:

„Frumoasă familie! Felicitări și multă sănătate și bucurie”, „Ce familie faină sunteți!! Nicolai, te urmăresc cu mare placere cînd ești la Antena 1!”, „Ce frumoși și fericiți sunteți!”, sunt câteva dintre comentariile pe care chef-ul le-a primit la fotografia postată pe Instagram.

La finalul anului 2020 Nicolai a anunțat că în familia sa a mai venit un membru și anume o cățelușă simpatică.

Nicolai Tand gătește în fiecare luni și marți la matinalul de la Antena 1 „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Povestea de viață a lui Nicolai Tand. Unde a învățat arta bucătăriei

Nicolai Tand a povestit că și-a începutc cariera de jos în Franța, a ajuns în cele din urmă la restaurant și a învățat să gătească franțuzește.

„Am dormit în case abandonate, am făcut orice, de la vândut ziare, la spălat vase și lucrat pe ambulanță. Am ajuns apoi într-un restaurant, locul în care mi-am dat seama că a fi ospătar e chiar o meserie. Am pornit de la spălatul vaselor și am fost pe rând, piccolo, ospătar, manager de restaurant, director și director general. Mi-am dorit să cresc și mereu când am făcut un lucru, mi-a plăcut să-l fac bine. Așa fac și acum”, a spus Nicolai Tand în blogul său.

Nicolai Tand a descoperit că bucătăria înseamnă creație și s-a îndrăgostit de meseria de bucătar.

Citește și: Drobul fine dining a fost marea surpriză de la Titani la cuțite! Ce ingrediente au folosit bucătarii

„Iubesc oamenii. Iubesc să îi cunosc, să le ascult poveștile și să le spun povești. Asta m-a ajutat să întru în bucătărie prima dată, deși pasiunea pentru gătit o am încă de pe vremea în care mama mă lasă de pază la oală cu fasole de pe foc. Am învățat de la colegii mei bucătari cum să gătesc franțuzește, chiar dacă eu le pregăteam acasă fasole bătută și sarmale, un deliciu pe care-l mâncau cu nesaț de fiecare dată. De asta cred că mi-a și plăcut Franța atât de mult. Oamenii se respectă și respectă mâncarea, iar a fi bucătar e o meserie făină, e creație.

Îmi place să mănânc, să fac mâncare, îmi place să degust, să descopăr arome. Când am ajuns pe ultima treaptă pe care puteam urcă în Franța, m-am intorsc acasă, locul în care mi s-a părut că o pot lua de la zero și pot valorifica cel mai bine ce am învățat în perioada mea franceză.

Astăzi, timpul mi se împarte între cele mai speciale persoane din viață mea, Ilona, fetiță mea, Iancu, băiețelul meu și Monica soția mea, bucătărie și restaurant”, spunea Nicoloai Tand în blogul său, nicolaitand.ro.

Ultimele știri