Nicole Cherry, cu posteriorul la vedere, într-o ținută din piele. În ce ipostaze s-a lăsat fotografiată

Nicole Cherry a încins rețelele de socializare cu o imagine în care s-a lăsat fotografiată într-o ținută mulată din piele, cu posteriorul la vedere.

Nicole Cherry a publicat o imagine incendiară pe rețelele de socializare

Instagram

Nicole Cherry și-a obișnuit deja fanii cu imagini incendiare publicate pe rețelele de socializare, și ultima ei postare nu a dezamăgit.

Vedeta a reușit să strângă deja 2 milioane de urmăritori doar pe contul său de Instagram și o imagine recentă a ei a strâns deja aproape 35 de mii de aprecieri.

Cum a apărut Nicole Cherry pe Instagram

Cherry și-a surprins fanii cu un look nou, de această dată un body din piele, pe gât, accesorizat cu numeroase ținte de culoare argintie.

Citește și: Nicole Cherry, imaginea care a arpins imaginația fanilor. Cum arată într-un body mulat și cizme lungi

Ea a accesorizat ținuta cu o pereche de cizme mulate, tot din piele neagră, până deasupra genunchilor. Acestea au și un toc interesant, mai gros și înclinat înspre degete.

Fanii și-au exprimat deja aprecierea în secțiunea de comentarii a imaginii.

”Deci efectiv când văd pozele sunt uimită că eşti aşa aşa de frumoasă,” a scris o fană, urmată de un alt comentariu: ”Frumoasă poză”.

Deși look-ul său a fost apreciat încă de la lansarea în muzică, Cherry s-a declarat nemulțumită de modul în care arată bustul său, iar din acest motiv a luat decizia să apeleze la implantul mamar.

La vârsta de 20 de ani, Cherry a apelat la o operație estetică destul de complexă și la medicul estetician în urmă cu un an. Aceasta a confirmat faptul că și-a făcut implant mamar.

Citește și: Nicole Cherry, fără inhibiții după ce și-a făcut implant mamar. “Cireșica” s-a lăsat descoperită într-un costum de baie provocator

„Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint. Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta […] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat, drept urmare abia acum se face anul și nu și-a dat nimeni seama", a mărturisit Nicole Cherry pentru Antena Stars, conform Viva.

Ultimele știri