Căutare Live

Nicole Cherry, ipostaza emoționantă în care a apărut alături de fetița ei, la două luni de când a venit pe lume. Ce frumoasă este

Nicole Cherry și-a surprins comunitatea de fani cu o imagine în care a apărut alături de fiica ei care a făcut de curând două luni. Iată cât de mare și frumoasă s-a făcut Anastasia.

Nicole Cherry, ipostaza emoționantă în care a apărut alături de fetița ei, la două luni de când a venit pe lume. Ce frumoasă este

Instagram

Nicole Cherry traversează o perioadă foarte fericită din viața ei, de când a devenit mămică. Artista a împărtășit cu fanii o filmare cu micuța ei, iar aceștia au putut observa cât de mare a crescut și ce frumoasă este.

Nicole Cherry, imaginea emoționantă în care a apărut alături de fetița ei, Anastasia

Nicole Cherry este foarte fericită de când a devenit mămică și nu ezită să le arate tuturor chipul micuței sale care o face să simtă precum cea mai fericită femeie din lume. De curând, aceasta a dat o veste care bucurat pe toată lumea. Fetița ei a împlinit două luni, iar mămica sa a ținut să le arate tuturor chipul ei frumos.

Citește și: Nicole Cherry, schimbare neașteptată de look. Artista s-a pozat în sutien, dar un alt detaliu a atras atenția. Cum arată acum

Nicole Cherry a avut parte de o sarcină destul de ușoară, așa cum a declarat ea în repetate rânduri. Spunea despre micuța ei că a fost un copil foarte dorit atât de ea și de iubitul ei, cât și de părinții artistei.

Nicole Cherry a devenit mamă pentru prima oară pe 27 noiembrie 2021, cu o săptămână înainte de a împlini 23 de ani, iar la scurt timp a ajuns acasă cu micuța Anastasia. Tânăra artistă și-a ținut fanii la curent în privința întâmplărilor minunate din ultimele zile și a publicat imagini pe Internet cu fetița și iubitul ei.

Cum a început cariera lui Nicole Cherry

Nicole Cherry a devenit cunoscută în anul 2013, pe vremea când era o puștoaică de gimnaziu. În vara anului 2013 piesa Memories răsuna la radio-uri.

„Mi-am dorit foarte mult ca „Memories' să aibă succes, însă mă aşteptam să dureze un pic mai mult. M-am înarmat cu răbdare şi putere de a merge mai departe, eram hotărâtă să îmi urmez visul până la capăt. În perioada examenelor a fost puţin mai dificil, m-am împărţit între şcoală şi studio, am avut un program foarte strict. După şcoală mergeam la studio două, trei ore, ajun­geam acasă, mă odihneam puţin şi mă apucam de învăţat pentru examen”, povestea Nicole Cherry în anul 2013 într-un interviu pentru VIVA!

Anii au trecut și puștoica a devenit o femeie senzuală.

Cine este Florin Popa, iubitul lui Nicole Cherry

Florin Popa este un om de afaceri cu opt ani mai mare decât Nicole Cherry, însă încă de la începutul relației cântăreața a precizat că această diferență este chiar pe placul ei.

Citește și: Nicole Cherry a răbufnit pe Internet: „Calmați-vă, vă rog”. Ce a spus proaspăta mămică în timp ce își alăpta fiica

"Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta atunci când vine vorba de partenerul meu e ideală, să fie puţin mai matur decât mine. Bărbaţii oricum se maturizează mult mai greu. Eu văd vârsta ca pe un avantaj”, a declarat Nicole Cherry într-un interviu pentru VIVA!.

Și Florin Popa postează pentru apropiații și fanii lui fotografii cu ei doi, când sunt anumite Sărbători, ocazii sau din plimbările lor.

Antonia a renunțat complet la inhibiții și s-a pozat într-un mare fel pe internet. Cât de bine arată cântăreața... Ionuț Cercel, imagine dureroasă cu părinții lui. Ce a transmis tânărul despre pierderea tatălui său: „Inima mea nu mai e...
Parteneri
Mesaje de Sfânta Maria 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Catine.ro
Ultimele știri
x