Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

„El este iubitul tău?”. Nicole Cherry și-a uluit fanii! Cine este și cu ce se ocupă bărbatul care a cucerit-o

Fanii lui Nicole Cherry au avut parte de o surpriză complet neașteptată, chiar la scurt timp după ce artista a aniversat doi ani de relație cu iubitul său, Florin.

Nicole Cherry se mândrește cu iubitul său pe Instagram

Cei doi au ales să sărbătorească evenimentul special la mare, dovadă fiind chiar fotografia postată de Nicole Cherry pe pagina sa oficială de Instagram. Îmbrăcată cu un bikini sexy, Cireșica s-a pozat fericită în brațele iubitului său, alături de care trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire.

NICOLE CHERRY, APARIȚIE SEXY PE INSTAGRAM

Recent, cei doi s-au mutat împreună și acest lucru pare să le prindă bine, căci artista pur și simplu radiază de bucurie și nu este exclus ca într-o zi să aflăm că Nicole Cherry s-a logodit!

„Tu ești și vei fi întotdeauna locul meu fericit. La mulți ani pentru cea de-a doua aniversare! Te iubesc”, a scris frumoasa cântăreață, în dreptul pozei de pe pagina sa de Instagram.

citește și: Detalii nemaiauzite despre reația dintre Nicole Cherry și iubitul ei. Care este motivul certurilor dintre cei doi? Artista a spus clar ce o deranjează

Imaginea a fost apreciată de mai bine de nouăzeci de mii de persoane, semn că și fanii sunt încântați nu doar de modul sexy în care arată Nicole Cherry, ci și de iubitul său.

„El este iubitul tău? 😍😱✨❤❤”, „La mulți ani, frumoșilor!!”, „Vă stă foarte bine împreună”, „Doi frumoși, pupici mulți😘”, iată doar o parte dintre numeroase mesaje primite de Nicole Cherry la poza în care apare alături de partenerul său.

citește și: Care este numele real al lui Nicole Cherry! Ce scrie în buletinul artistei

NICOLE CHERRY, DEZVĂLUIRI NEAȘTEPTATE DESPRE IUBIT

Chiar dacă Florin este cu opt ani mai mare decât ea, cântăreața a declarat în urmă cu ceva timp faptul că diferența de vârstă nu le-a afectat frumoasa relație.

Mulți dintre admiratorii vedetei au încercat să afle cine este bărbatul care a reușit să fure inima Cireșicii și să-i devină iubit. Florin Popa are o afacere de care se ocupă intens și cei doi s-au cunoscut prin intermediul tatălui artistei, el fiind cel care le-a făcut cunoștință.

Într-un interviu oferit celor din presă, Nicole Cherry a dezvăluit că partenerul său este un bărbat matur, independent și mereu sigur de ceea ce face, lucruri ce o fac să se simtă protejată și să-l aprecieze extrem de mult.

Recomandari