Căutare Live

Nicole Cherry și iubitul ei se află în vacanță. Cum s-au fotografiat cei doi în Barcelona

Nicole Cherry și iubitul ei, Florin, sunt în culmea fericirii de când micuța lor a venit pe lume. Cei doi formează acum o familie fericită, una dintre cele mai apreciate de la noi din țară.

Nicole Cherry a devenit mamă pentru prima oară pe 27 noiembrie 2021

Instagram

Deși s-a scris mult că artista are o vârstă fragedă pentru a avea un copil, Nicole Cherry este o femeie asumată, care știe ce vrea de la viață și care a descoprit ce înseamnă iubirea adevărată în brațele lui Florin.

Nicole Cherry și iubitul ei se află în vacanță

Acum, cei doi au profitat de câteva zile libere și au plecat în vacanță. Cei doi se află în Barcelona, de unde își încântă fanii cu cele mai frumoase poze. Recent, s-au fotografiat la un restaurant în timp ce se sărutau, iar fanii au reacționat imediat.

Admiratorii le-au transmis că sunt frumoși împreună și că dragostea lor este una sinceră și pură.Nicole Cherry și-a schimbat comeplet viața de când și-a adus pe lume fiica. La doar două luni de la nașterea micuței sale, artista impresionează cu un noul look și cu o siluetă de invidiat.

Deși au trecut doar două luni de când și-a adus pe lume fiica, Nicole Cherry s-a recuperat rapid și a revenit la formele inițiale, iar drept dovadă stau postările sale din mediul online.

Artista este foarte fericită de când a devenit mămică și nu ezită să le arate tuturor chipul micuței sale care o face să simtă precum cea mai fericită femeie din lume. De curând, aceasta a dat o veste care bucurat pe toată lumea. Fetița ei a împlinit două luni, iar mămica sa a ținut să le arate tuturor chipul ei frumos.

Nicole Cherry a devenit mamă pentru prima oară pe 27 noiembrie 2021, cu o săptămână înainte de a împlini 23 de ani, iar la scurt timp a ajuns acasă cu micuța Anastasia. Tânăra artistă și-a ținut fanii la curent în privința întâmplărilor minunate din ultimele zile și a publicat imagini pe Internet cu fetița și iubitul ei.

Cum a devenit cunoscută și cine este Florin

Nicole Cherry a devenit cunoscută în anul 2013, pe vremea când era o puștoaică de gimnaziu. În vara anului 2013 piesa Memories răsuna la radio-uri.

„Mi-am dorit foarte mult ca „Memories' să aibă succes, însă mă aşteptam să dureze un pic mai mult. M-am înarmat cu răbdare şi putere de a merge mai departe, eram hotărâtă să îmi urmez visul până la capăt. În perioada examenelor a fost puţin mai dificil, m-am împărţit între şcoală şi studio, am avut un program foarte strict. După şcoală mergeam la studio două, trei ore, ajun­geam acasă, mă odihneam puţin şi mă apucam de învăţat pentru examen”, povestea Nicole Cherry în anul 2013 într-un interviu pentru VIVA!

Florin Popa este un om de afaceri cu opt ani mai mare decât Nicole Cherry, însă încă de la începutul relației cântăreața a precizat că această diferență este chiar pe placul ei.

"Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta atunci când vine vorba de partenerul meu e ideală, să fie puţin mai matur decât mine. Bărbaţii oricum se maturizează mult mai greu. Eu văd vârsta ca pe un avantaj”, a declarat Nicole Cherry într-un interviu pentru VIVA!.

Cum îl răsfață Anamaria Prodan pe fiul său Laurențiu Reghecampf junior. Imaginea cu Bebeto care a înduioșat internetul... Oana Moșneagu i-a făcut o surpriză lui Vlad Gherman la ceas aniversar.Câți ani împlinește actorul și ce mesaj i-a lăsat:...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x