Căutare Live

FOTO! Nicole Cherry face senzație printre fani! "Cireșica" și-a schimbat look-ul și arată complet diferit

S-a lansat în industria muzicală la doar 14 ani, iar până în prezent, Nicole Cherry a lansat single după single, toate cu mare succes. "Cireșica", așa cum este alintată de fani a reușit performanța de a deveni unul dintre cei mai buni artiști din România, iar parcursul său nu se oprește aici.

S-a lansat în industria muzicală la doar 14 ani, iar până în prezent, Nicole Cherry a lansat single după single, toate cu mare succes.

"Cireșica", așa cum este alintată de fani a reușit performanța de a deveni unul dintre cei mai buni artiști din România, iar parcursul său nu se oprește aici.

Nicole Cherry avea o pasiune pentru ruj: Uite-o pe "Cireșica" pe când avea cinci ani

Apreciată de sute de mii de fani, Nicole încearcă pe cât posibil să țină legătura cu aceștia prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde îi ține la curent cu toate noutățile și schimbările din viața sa.

Foto: Facebook

Recent, artista a postat câteva fotografii care o înfățișează cu un look nou-nouț. Părul creț pare să o prindă de minune, căci toate comentariile au fost "de bine".

Marilyn Monroe sau Kim Kardashian? Vintage sau modern? Comparaţia dintre epoci are un răspuns: nu sunt mari diferenţe!... S-au născut în aceeaşi zi, la zece ani distanţă! Povestea dintre Shakira şi Piqué este scenariul perfect pentru un film ...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x