Căutare Live

Nicole Murphy, siluetă impecabilă la 53 de ani. Cum a fost fotografiată pe stradă fosta soție a lui Eddie Murphy

Nicole Murphy, fosta soție a actorului Eddie Murphy, are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Acest lucru a fost din nou demonstrat de cele mai recente imagini în care a fost surprinsă de paparazzi.

Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de an

Getty Images

Fosta soție a actorului Eddie Murphy pare că a descoperit elixirul tinereții. Aceasta uimește de fiecare dată atunci când apare în public.

Nicole Murphy are o siluetă impecabilă

De această dată, Nicole Murphy a atras atenția într-o rochie petrecută, midi, cu un decolteu abisal. Aceasta și-a accesorizat ținuta cu un singur cercel, o geantă din material textil și o pereche de sandale de culoare maro. Aceasta a fost fotografiată în timp ce își plimba cățelul și îl ducea la un pet shop din Beverly Hills. Vezi imaginile AICI!

La vârsta ei, Nicole Murphy arată ca o femeie de 30 de ani. Formele ei fac furori în orice fel de ținută. Nu doar silueta este cea care atrage de fiecare dată privirile, ci și chipul care nu a fost deloc afectat de trecerea timpului. Deși este mamă a cinci copii, vedeta poartă mereu cele mai sexy ținute care să îi pună în evidență trupul, scrie DailyMail.

Citește continuarea articolului aici!

Trupa Andre a relansat piesa „Moșule ce tânăr ești” în colaborare cu Iuliana Beregoi. Cum sună noile modificări ale pies... Alecandru Dunaev, imagini din propria locuință. Cum s-a fotografiat actorul din Adela la el acasă...
Ultimele știri