Căutare Live

Nicole Scherzinger s-a impacat cu Lewis Hamilton

Dupa despartirea din octombrie, Nicole Scherzinger si Lewis Hamilton vor sa mai dea o sansa relatiei lor, cuplul planuind mai multe escapade romantice.

Cand Lewis Hamilton isi propune ceva se pare ca si obtine. Dupa ce au declarat recent ca inca mai au sentimente unul pentru celalalt, pilotul britanic si Nicole Scherzinger formeaza din nou un cuplu.

Daca meseria lui Lewis Hamilton a avut un rol major in destramarea relatiei dintre cei doi, acum ca sezonul de Formula 1 s-a terminat, britanicul are tot timpul la dispozitie sa o recucereasca pe Nicole. Mai mult, ziarul Thesun anunta ca cei doi planuiesc mai multe escapade pentru a redescoperi cat de bine le sta impreuna.

Totusi, Nicole Scherzinger urmeaza sa fie din ce in ce mai implicata intr-o emisiune de televiziune. Ramane de vazut daca de data aceasta meseria artistei va sta in calea relatiei cu Lewis Hamilton.

Foto: facebook.com

Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... FOTO! Vezi ce bine arata Julia Jianu in costum de baie!...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri