Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Adela

Artista de muzică populară, Nicoleta Voicu, a ajuns să trăiască din pensia părinţilor! Fosta iubită a lui Gheorghe Turda nu-și mai permite traiul în capitală. Ce dramă trăiește cântăreața! |Video

Artista Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda a ajuns să trăiască din pensia părinților. Solista de muzică populară a fost nevoită să părăsească Bucureștiul și să se mute la casa părintească de la țară.

Cântăreața Nicoleta Voicu nu-şi mai permite traiul din Capitală şi s-a mutat la ţară. Artista a povestit la Antena Stars despre drama pe care o trăiește. Artista a fost nevoita să părăsească, Bucureștiul dupa apariția pandemiei, cariera sa artistica fiin d afectata.

Gheorghe Turda: "Am făcut un masaj thailandez, adevărat și am mâncat carne de crocodil, de insecte nu m-am atins!" VIDEO!

Solista de muzica populară a povestit că a fost nevoita să plece la țară la părinții ei și să trăiască din pensia acestora, deoarece nu a mai avut nicio sursă de venit, fiindu-i anulate toate evenimentele la care urma sa cânte.

Am avut o lună cu un gol financiar, adică nu am avut nicio sursă de venit, nicio rezervă financiară, și atunci am fost nevoită să plec.

Cântăreața a povestit că în aceste condiții nu și-a permis să plătească facturile lunare, iar pe lângă aceasta mai are și o rată la bancă.

A fost umilitor să ajung sa trăiesc din pensia părinților mei care au 83 de ani fiecare. NU pot sa descriu în cuvinte.

Gheorghe Turda a fost la un pas de moarte! Primele declarații

Solista de muzica populară a vorbit și despre fostul iubit, Gheorghe Turda, despre care spune că și-a exprimat îngrijorarea în ce privește situația ei financiara, însă căntăreața a preferat să nu comenteze mai mult despre fosta ei relație cu marele artist.

N-am să comentez mai mult, fiindcă oamenii nu se schimbă, a declarat artista pentru Antena Stars.

Urmăriți toată declarația cântăreței de muzică populară, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Recomandari