Nicu Covaci, la un pas de moarte!

Liderul trupei Phoenix a fost cat pe ce sa moara, atunci cand a ramas fara frane la masina, pe un drum dintr-o localitate spaniola.

Indragitul rocker Nicu Covaci a declarat recent ca a vazut moartea cu ochii cand a ramas fara frane intr-o curba si a intrat cu masina intr-un gard.

Nicu Covaci se afla la volanul masinii sale de colectie, un Jaguar XJ, de peste 100 000 de euro, cand a realizat ca nu mai detine controlul autovehiculului, deoarece nu mai putea folosi franele. Daca norocul l-ar fi ocolit si accidentul ar fi avut loc putin mai departe, liderul Phoenix ar fi ajuns cu masina intr-o prapastie si ar fi murit pe loc.

Legendarul cantaret este stabilit de aproximativ 30 de ani in localitatea Morayra, din Spania, locul unde s-a produs nefericitul accident.

In ciuda faptului ca masina a fost facuta praf, iar piese gaseste doar pe internet, la colectionari, Nicu Covaci ii multumeste lui Dumnezeu ca a ramas in viata.

FOTO: Intact Images

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri