Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Sacrificiul

Doi ani de depresie și trădări. Niculina Stoican a fost la un pas să clacheze după ce soțul ei a ajuns după gratii

E mereu cu zâmbetul pe buze şi pare foarte puternică, dar puţini ştiu depresia severă cu care a luptat! Doi ani la rând a suferit în tăcere, fără să ceară ajutorul! Niculina Stoican a vorbit despre momentele care au pus-o la pământ, dar şi despre cel care a scos-o din ghearele depresiei.

E mereu cu zâmbetul pe buze şi pare foarte puternică, dar puţini ştiu depresia severă cu care a luptat! Doi ani la rând a suferit în tăcere, fără să ceară ajutorul! Niculina Stoican a vorbit despre momentele care au pus-o la pământ, dar şi despre cel care a scos-o din ghearele depresiei.

Niculina Stoican a fost la pământ și s-a ridicat fără să ceară ajutor. Artista a mărturisit, cu lacrimi în ochi, că momentul în care soțul său a ajuns după gratii a fost cea mai grea încercare din viața ei, dar iubirea lor a fost puternică.

„Aveam 18 ani când l-am cunoscut. Mi-a dăruit, la început, pasiune, orice relație de aici începe, focul, dependența aia care se creează față de celălalt doar din pasiune. (...) Noi facem 28 de ani de căsnicie”, povestea Niculina Stoican, la Dincolo de Aparențe, de la Antena Stars.

Un alt moment care a marcat-o pe artistă a fost plecarea în străinătate a băiatului ei. „Pentru mine a fost îngrozitor. M-a văzut plângând în hohote”

Akai, câinele familiei, a smuls-o pe artistă din ghearele depresiei. „A venit la noi în familie de Crăciun, în 2013. În februarie 2014 s-a întâmplat cu soțul meu... Akai a fost terapia mea. Când se spune că există terapie cu animale, nu este deloc o glumă”, a continuat Niculina Stoican.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus.

Sursa: Antena Stars.