Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Nikita, "fata rea de cartier", a făcut infarct la 45 de ani. În ce stare se află acum

Celebra Nikita, fata rea de cartier, aşa cum a fost numită, a făcut infarct. Tânăra de  a fost la un pas de moarte şi doar o minune a salvat-o. Nikitei i s-a făcut rău, iar timp de trei ore a fost inconştientă. În prezent se află în spital.

Celebra Nikita, fata rea de cartier, aşa cum a fost numită, a făcut infarct. Tânăra de a fost la un pas de moarte şi doar o minune a salvat-o. Nikitei i s-a făcut rău, iar timp de trei ore a fost inconştientă. În prezent se află în spital.

Din fericire, la faţa locului au ajuns imediat ambulanţa şi poliţia, astfel că Nikita a fost dusă la spital, unde a aflat că a făcut infarct.

"Dacă nu ajungeau Salvarea şi Poliţia acasă la mine, astăzi nu mai existam. Vă spun sincer. Mulţumesc Bunului Dumnezeu că e acolo unde ai nevoie. Mulţumesc iubitului meu, cât şi colegilor care au avut grijă de copii, în timp eu nu mai ştiam de mine trei ore", a scris Nikita pe Facebook.

Nikita, pe numele adevărat Mihaela Ispas, a devenit cunoscută în România prin încercarea de a se lansa în muzică în anii 2000, dar și prin numeroase scandaluri de tip tabloid.