Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Nimeni n-a mai râs când a văzut asta! Actorul de comedie Eddie Murphy locuiește într-un adevărat castel de 20 milioane de dolari! (VIDEO)

Casa lui Eddie Murphy este "de milioane", la propriu! Celebrul actor a deschis uşa fnailor, iar imensa reşedinţă i-a lăsat pe toți fără cuvinte! 

Casa lui Eddie Murphy este "de milioane", la propriu! Celebrul actor a deschis uşa fnailor, iar imensa reşedinţă i-a lăsat pe toți fără cuvinte!

Bucătăria imensă open space are un loc special unde se poate lua masa. Mai are şi un alt living adiacent. Marmură peste tot, de la blat la scaune, produse electrocasnice sunt de cea mai bună calitate şi extrem de scumpe, totul este la superlativ.

Acelaşi lucru l-am putea spune şi despre dormitorul celebrului actor, acolo unde patul este aşezat pe un podium. Şi nu degeaba. Acest lucru îi permite lui Eddie să fie la înălţime chiar şi atunci când doarme, şi totodată, să admire lacul. Un şemineu încălzeşte încaperea în cele mai răcoroase zile de iarnă.

Interiorul întregii vile este decorat cu numeroase canapele şi fotolii. Actorul se mai poate bucura aici şi de un sistem de iluminat inteligent, încălzire în pardoseală şi, ca să nu cumva să obosească urcând scările, Murphy are şi lift. De la balcon poate fi admirat şi lacul Folsom care se află în depărtare.

În întregul domeniu, luxul este omniprezent. Marmură, covoare unice. obiecte personale originale ale lui Murphy. o privelişte minunată , un spaţiu imens, ce să mai, cu alte cuvinte, o proprietate unică pe care orice om de pe această planetă şi-ar dori să o deţină, arată cei de la Antena Stars.

Recomandari