Antena Căutare

Noi detalii ies la iveal despre căsnicia dintre Donald și Melania Trump: "Melania numără minutele pentru a putea divorța"

Despre faptul că Melania și Donald Trump nu se înțeleg tocmai bine s-a scris mult de-a lungul timpului.

Noi detalii ies la iveal despre căsnicia dintre Donald și Melania Trump
Până în acest moment nu există nicio confirmare oficială egată de divorțul dintre cei doi. | Profimedia Images

Apropiații celor doi spun că Melania avea de ceva vreme intenții să se despartă de Donald Trump, doar că atunci când el a fost ales în funcția de Președinte, planurile i-au fost date peste cap: "Melania era în lacrimi, și nu erau lacrimi de bucurie."

Până în acest moment nu există nicio confirmare oficială egată de divorțul dintre cei doi, dar publicațiile din afară scriu că Melania rezistă cu greu presiunilor și că abia așteaptă momentul în care o să fie o femeie liberă.

Citește și: Ținutele Melaniei Trump, atent analizate de experți. Ce spune stilul despre personalitatea ei

Fosta asistentă a lui Donald Trump, Omarosa Manigault Newman, a dat deja de înțeles că mariajul dintre cei doi este deja încheiat.

Articolul continuă după reclamă

"Melania numără fiecare minut până când el nu mai este din funcție și ea poate divorța.Dacă Melania voia să îi ofere umilința supremă și pleca în timp ce el se afla în funcție, (Donald Trump) ar fi găsit o modalitate de a o pedepsi", a declarat Omarosa Manigault Newman.

Stephanie Wolkoff, o altă fostă asistentă, susține că Melania negociază deja un acord post-nupțial, prin care să-i ofere fiului ei, Barron, o cotă egală din averea lui Trump.

Ivana Trump susține că cei doi au divorțat deja

Ivana, fosta soție a lui Donald Trump, a acordat o declarație controversată pentru emisiunea Loose Women: "Nu, vorbesc direct cu domnul preşedinte. Eu nu leg amiciţii cu fostele lui soţii şi nu vorbesc despre viaţa lui privată. Vorbim despre copiii noştri, uneori vorbim despre economie, dar fără să-i dau sfaturi. Doar îi spun ce mi se pare bine şi ce mi se pare rău. Dar nu vorbim despre foste soţii", a spus Ivana Trump.

Cum se pozează Bianca Dragușanu după despărțirea de Alex Bodi. Diva e plecată în Dubai... Lidia Buble, fără lenjerie intimă pe Instagram. Detaliul pe care fanii l-au observat la artistă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x