Căutare Live

Noi informații despre starea de sănătate a lui Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills! Cum arată celebra actriță după doi ani de chimioterapie

Viața nu a fost deloc ușoară pentru Shannen Doherty, actrița cunoscută pentru rolul Brendei din ”Beverly Hills”. Timp de mai bine de doi ani de zile s-a luptat cu o boală cruntă, pe care nu credea că va reuși să o învingă.

Viața nu a fost deloc ușoară pentru Shannen Doherty, actrița cunoscută pentru rolul Brendei din ”Beverly Hills”. Timp de mai bine de doi ani de zile s-a luptat cu o boală cruntă, pe care nu credea că va reuși să o învingă. Cancerul a intrat însă în remisie, iar acum actrița se bucură de momentele petrecute alături de cei dragi.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Imaginea din spital în care Shannen Doherty apărea distrusă de boala gravă a făcut înconjurul lumii și a impresionat milioane de oameni. Totuși, după curele dificile de chimioterapie, actrița s-a recuperat și, mai mult decât atât, și-a recăptătat aspectul fizic de altădată.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Iar o dovadă în acest sens sunt, fără doar și poate, imaginile postate pe contul personal de socializare, unde aceasta e foarte activă. În fotografiile făcute publice, Shannen apare zâmbitoare și are părul mare. În plus, ea pare să se bucure din plin de momentele petrecute alături de persoanele dragi.

Cher arată de invidiat la 72 de ani! Vedeta a hotărât să își dezvăluie SECRETUL tinereții! Tu ai putea să faci ca ea?... Ce s-a întâmplat, de fapt, pe străzile din Franța, după victoria de la Campionatul Mondial! Dan Negru a dezvăluit totul:...
Parteneri
Băuturi care te ajută să scapi de grăsimea abdominală. Sunt perfecte pentru orice vârstă
Catine.ro
Ultimele știri
x