Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Noi informații despre starea de sănătate a lui Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills! Cum arată celebra actriță după doi ani de chimioterapie

Viața nu a fost deloc ușoară pentru Shannen Doherty, actrița cunoscută pentru rolul Brendei din ”Beverly Hills”. Timp de mai bine de doi ani de zile s-a luptat cu o boală cruntă, pe care nu credea că va reuși să o învingă.

Viața nu a fost deloc ușoară pentru Shannen Doherty, actrița cunoscută pentru rolul Brendei din ”Beverly Hills”. Timp de mai bine de doi ani de zile s-a luptat cu o boală cruntă, pe care nu credea că va reuși să o învingă. Cancerul a intrat însă în remisie, iar acum actrița se bucură de momentele petrecute alături de cei dragi.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Imaginea din spital în care Shannen Doherty apărea distrusă de boala gravă a făcut înconjurul lumii și a impresionat milioane de oameni. Totuși, după curele dificile de chimioterapie, actrița s-a recuperat și, mai mult decât atât, și-a recăptătat aspectul fizic de altădată.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Iar o dovadă în acest sens sunt, fără doar și poate, imaginile postate pe contul personal de socializare, unde aceasta e foarte activă. În fotografiile făcute publice, Shannen apare zâmbitoare și are părul mare. În plus, ea pare să se bucure din plin de momentele petrecute alături de persoanele dragi.

Recomandari