Căutare Live

Noua iubita a lui Jim Carrey este o cosmeticiana din Irlanda

Jim Carrey a fost vazut in prezenta noii sale iubite, o femeie misterioasa, despre care nu se stia nimic pana acum. Potrivit Daily Mail, aceasta este o irlandeza in varsta de 26 de ani care a venit in Los Angeles pentru a urma o cariera in domeniul infrumusetarii.

Cathriona White a intrat deja in atentia presei de peste ocean dupa ce a fost fotografiata in compania lui Jim Carrey. Tanara care provine dintr-un sat irlandez a venit in Los Angeles pentru a face un curs de cosmetica. Se pare ca a inceput sa aiba succes, caci a facut deja parte din echipele de make-up de pe mai multe platouri de filmare.

Jim si Cathriona formeaza un cuplu de mai bine de o luna. Actorul pare sa fi prins gustul pentru iubite mult mai tinere decat el, avand recent o relatie cu o studenta din Rusia in varsta de 23 de ani.

Fiul lui Ozzy Osbourne a devenit erou in luna de miere. A salvat o femeie de la inec... VIDEO. Tinute de nunta excentrice purtate de celebritatile de la Hollywood...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri