Noua iubită a lui Lewis Hamilton este copia fidelă a lui Nicole Scherzinger. Asemănarea dintre cele două este izbitoare

După despărțirea de Nicole Scherzinger, Lewis Hamilton nu a mai avut o relație stabilă. Pilotul de Formula 1 și-a căutat fericirea în brațele mai multor domnișoare, dar nu a reușit să aibă o relație stabilă.

Lewis Hamilton, pe podium la Formula One Hungarian Grand Prix

Profimedia Images

Florence Mueller în vârstă de 25 de ani este cea mai recentă cucerire a lui Hamilton. Deși cei doi nu au comentat până acum în niciun fel apropierea dintre ei, presa scrie că ceea ce se întâmplă între ei este mai mult decât o simplă prietenie, lucru susținut și de apropiații celor doi.

Se pare că Lewis și Florence au avut deja parte de un concediu departe de ochii lumi, fiind văzuți în timp ce se îmbarcau pe o ambarcațiune de lux pentru o croazieră în insula Corsica.Cei care au cautat-o pe noua iubită pe rețelele de socializare au spus că asemănarea dintre ea și Nicole Scherzinger este izbitoare, dovada clară să Lewis are anumite tipare de frumusețe la care nu a renunțat, chiar dacă nu mai este cu Nicole Scherzinger din 2015.

De partea cealaltă, Nicole și-a găsit fericirea în brațele lui Thom Evans, un fost jucător de rugby, pe care l-a cunoscut acum un an de zile, la X Factor.


Ultimele știri