Căutare Live

Nu poţi să crezi aşa ceva! Vedeta feminină din "Fast and Furios", beată şi iubăreaţă cu o...fată!

Michelle Rodriguez a făcut show în tribunele din Madison Square Garden după ce a băut, a fumat şi s-a sărutat cu o blondă superbă

Michelle Rodriguez a făcut show în tribunele din Madison Square Garden după ce a băut, a fumat şi s-a sărutat cu o blondă superbă

Spectacol total oferit de Michelle Rodriguez, vedeta feminină din franciza "Fast and Furios" la un meci de baschet disputat în celebra Madison Square Garden.

Actriţa a luat loc în tribune alături de Cara Delevingne, un model britanic cu care se pare că Michelle are mai mult decât o relaţie de prietenie. După ce au sosit la meciul susţinut de New York Knicks, vedeta a mutat show-ul în afara parchetului pentru că a început să fumeze dintr-o ţigară electronică, să bea dintr-un pahar cu whisky şi să o sărute cu patos pe blonda ce a însoţit-o la meci.

Imaginile cu frumoasa texană au făcut deja înconjurul lumii şi au fost publicate de TMZ.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Bogdan Vlădău a început înregistrările pentru noul album...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri