Galerie FOTO: Nu-i Consuelo şi nici Bianca Drăguşanu! EA este noua iubită a lui Adrian Mutu

Adrian Mutu s-a despărţit anul trecut de Consuelo, iar de atunci fostul căpitan al naţionalei a apărut la braţul mai multor domnişoare. Pînă acum s-a dovedit că nu a fost cu niciuna în vreo relaţie stabilă.

Adrian Mutu s-a despărţit anul trecut de Consuelo, iar de atunci fostul căpitan al naţionalei a apărut la braţul mai multor domnişoare. Pînă acum s-a dovedit că nu a fost cu niciuna în vreo relaţie stabilă.

Totul pînă la bruneta misterioasă pe care fostul atacant a condus-o la aeroport în urmă cu cîteva săptămîni. Aşa cum Spynews a anunţat, aceasta era nimeni alta decît Sandra Bachici, logodnica lui Laszlo Sepsi, după cum anunţă gsp.ro.

"Adi Mutu este iubitul meu", a spus bruneta în timp ce ieşea dintr-un restaurant de lux la braţul fotbalistului, iar Adi a confirmat imediat, lăsînd orice urmă de îndoială deoparte: "Nu mă interesează ce scrie presa, ea e iubita mea".

În ultimele luni presa mondenă l-a cumplat pe Adrian Mutu cu mai multe domnişoare printre care Bianca Drăguşanu şi Corina Tievi, fosta iubită a lui Horia Tecău.

VEZI O GALERIE FOTO INCENDIARĂ PE GSP.RO

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri