Căutare Live

Wow! Nu-l mai recunoști pe stradă! Connect-R, schimbare majoră de look! Fanilor nu le vine să creadă | Video

Connect-R a decis să intre în rândul bărbaților ceva mai curajoși! Drept urmare, i-a călcat pe urme colegului său de generație, Alex Velea, și a ales să se vopsească într-o culoare extrem de îndrăzneață: blond platinat!

Connect-R,

Vara a venit cu o schimbare de look majoră pentru Connect-R. Artistul, renumit pentru faptul că se ține tare de „frezele” sale, a trecut acum la un nou capitol, iar reacțiile fanilor au fost împărțite!

Connect-R s-a făcut blond!

Artistul a împărtășit vestea în mediul online, acolo unde admiratorii s-au grăbit să își dea cu părerea:

„Damn, îți stă super bine / Ceva special și interesant / Ce schimbare! / E super, chiar aș spune fantastic!”, au fost câteva dintre reacții.

Changes in my life !!!!!

A post shared by CONNECT-R (@connectr) on

Alți fani au fost ceva mai... răutăcioși. I-au lăsat chiar și injurii, însă Connect-R este clar obișnuit cu acest fel de comentarii, chiar dacă nu îi sunt deloc pe plac.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri