Nunta Printului Albert de Monaco ar putea-o eclipsa pe cea a Printului William

Nunta printului Albert de Monaco cu Charlene Wittstock, care va avea loc la sfarsitul saptamanii, ar putea eclipsa usor casatoria printului William cu Kate Middleton.

Desi Monaco este un stat extrem de mic, nunta va fi un eveniment extravagant. Aceasta petrecere de nunta ar putea fi mai mare chiar si decat cea a printului William cu Kate Middleton, datorita numarului mare de invitati de seama, scrie dailymail.

Ceremoniile de nunta vor avea loc in primele 2 zile ale lunii iulie, insa vor fi precedate si de un concert Eagles, pe 30 iunie. Logodnica printului, Charlene, va avea nevoie de cel putin patru tinute pentru aceste evenimente.

Persoanele care vor sa aterizeze pe aeroportul din Nisa nu pot face acest lucru decat daca demonstreaza ca sunt invitate la nunta. Unii invitati si-au facut deja simtita prezenta, ancorandu-si iahturile in port.

Printre personalitatile care si-au confirmat prezenta la nunta printului Albert al II-lea se numara... Citeste continuarea aici!

FOTO: Hepta

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri