Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

O cunoscută vedetă din România a divorțat după ce a luat bătaie de fostul soț. Ioana Picoș s-a despărțit

Despărțire-bombă în showbiz-ul românesc! După cinci ani de mariaj, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din serialele de televiziune a cerut desfacerea căsătoriei la Judecătorie.

Ioana Picoş

Ioana Picoş, pe care o ştiţi din seriale tv românești a cerut în instanță desfacerea căsătoriei. Potrivit unor surse din mediul judiciar, actrița ar fi a deschis o acțiune ce are ca obiect „divorț cu minori”, pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 din București.

Din câte se pare, după un mariaj de cinci ani, timp în care au rezultat și doi gemeni, Ioana Picoș și Mihai Valentin au decis să meargă pe drumuri separate. În presă au apărut speculații cum că actrița ar fi fost agresată de soțul ei, iar acesta lucru a dus la divorțul actual.

În urmă cu aproximativ doi ani, actriţa Ioana Picoş (33 de ani) a devenit mamă pentru prima oară, iar fericitul eveniment s-a petrecut chiar în perioada în care a aniversat trei ani de căsnicie cu alesul ei. Actriţa a născut gemeni, doi băieţei superbi, Ioan şi Sava.

Vedeta îşi dorea enorm o familie, iar acest lucru s-ar fi întâmplat când se aştepta mai puţin. În 2014, la începutul primăverii, l-a cunoscut pe Mihai Făgădaru și, peste numai trei săptămâni, a acceptat să-i fie soție.

„La 1 martie ne-am cunoscut și după trei săptămâni m-a cerut, când eram în Biserica Sf. Nicolae din Cartierul Militari, acolo unde ne-am și căsătorit, în fața moaștelor Sf. Nicolae”, a mărturisit Ioana Picoș, pentru o publicație din România.

Cei doi s-au căsătorit civil la 18 septembrie 2014, iar nunta religioasă au făcut-o trei zile mai târziu, la 21 septembrie. Mihai, soțul artistei, a fost cadru medical 13 ani, dar în prezent are propria afacere, un ONG care care se ocupă cu îngrijiri medicale la domiciliu, care sunt gratuite pentru pacienți.

Sursă: bzi.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro