Căutare Live

O mai ții minte pe Narcisa? Fosta iubită a lui Nicolae Guță s-a schimbat mult. Cum arată și ce mai face

Multă vreme, Narcisa făcea pelerinaj pe la toate televiziunile pentru a îl recuceri pe Nicolae Guță. Pe atunci, femeia dezvăluia detalii intime despre relația complicată cu manelistul și cu greu își controla nervii. Acum, Narcisa arată complet diferit după ce și-a făcut peste 20 de intervenții estetice.

Multă vreme, Narcisa a făcut pelerinaj pe la toate televiziunile pentru a îl recuceri pe Nicolae Guță. Pe atunci, femeia dezvăluia detalii intime despre relația complicată cu manelistul și cu greu își controla nervii. Acum, Narcisa arată complet diferit după ce și-a făcut peste 20 de intervenții estetice.

Narcisa Guță este una dintre cele mai carismatice persoane publice de la noi. Femeia a devenit cunoscută după ce a vorbit public despre relația cu manelistul Nicolae Guță, cu care are și un fiu.

Multe ediții, Narcisa l-a ”urmărit” pe partenerul de la acea vreme și i-a atacat iubitele. Ea a primit inclusiv o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală după ce a aflat de relația lui Nicolae Guță cu Beyonce de România.

Citește și: Nicolae Guță, filmat lângă o femeie misterioasă. Cum arată blondina pe care o ține de mână

Conform instanței, Narcisa a intrat peste tânără în casă și a bătut-o cu bestialitate. Nu s-a oprit însă la lovituri, ci i-a furat și câteva bunuri din casă.

De atunci, a trecut multă vreme și pare că aceasta l-a uitat pe cântărețul de manele. În prezent, Narcisa este foarte activă în social media și s-a schimbat mult fizic.

Cum arată acum Narcisa Guță

În ultimii ani, Narcisa și-a făcut mai multe intervenții estetice. 20 la număr, spune ea, printre care un implant mamar de până în 500 de ml și o rinoplastie. De asemenea, fosta iubită a lui Nicolae Guță a slăbit spectaculos și își menține formele cu ajutorul exercițiilor fizice.

Mai mult, ea și-a redat zâmbetul cu ajutorul fațetelor dentare și acum pare mult mai tânără decât atunci când își dorea să-l recucerească pe tatăl lui Alberto.

Citește și: Ce s-a ales de Sorina, fosta iubită a lui Nicolae Guță. S-a mutat din România și e de nerecunoscut

Cu toate că a ajuns la forma fizică pe care și-o dorea, viața Narcisei nu este roz. În presa mondenă au apărut informații conform cărora are datorii la asociația de proprietari și că a fost dată în judecată.

În plus, Narcisa ar fi cerut un ordin de restricție împotriva propriului fiu, care ar fi amenințat-o cu un cuțit după ce a refuzat să-i mai dea bani.

Citește și: Ce mai face și cum arată Nicoleta Guță, acum. A dispărut de pe ecrane și puțină lume a mai auzit de ea, după cearta cu tatăl său

Simon Cowell, de nerecunoscut la 62 de ani. Cum arată fostul șef X Factor, după ce a renunțat definitiv la intervențiile... Brigitte Pastramă, mesaj emoționant pentru sora ei, Cristina Szeifert. Ce imagini de colecție a publicat pe Internet...
Parteneri
Efectele secundare secrete ale castraveților. Ce spun cele mai noi studii despre consumul lor
Catine.ro
Ultimele știri
x