O mai ții minte pe Silvia de la Vegas? Cum arată Silvia Lăuneanu la 22 de ani de la succesul pe care l-a avut ca “fata cu vioara”

Silvia Lăuneanu, frumoasa brunetă cunoscută drept “fata cu vioara”, s-a lansat în lumea muzicii în 1998.

O mai ții minte pe Silvia de la Vegas? Cum arată Silvia Lăuneanu la 22 de ani de la succesul pe care l-a avut ca “fata cu vioara”

hepta.ro

Frumoasa Silvia a lansat alături de trupa De La Vegas albumul „Care din noi”. Frumoasa brunetă a devenit faimoasă pentru piesa „Fata cu vioara”, piesă ce a devenit hit și a înregistrat un succes impresionant.

Bruneta sexy care cânta alături de Daniel Robu a reușit să își întâlnească marea dragoste abia la vârsta de 40 de ani, în America. De atunci, artista a trecut prin diferite încercări pe plan personal, dar toate acestea au ajutat-o să se călească și să devină și mai puternică.

Cine este soțul Silviei Lăuneanu

Chiar dacă în trecut a avut relații lungi, de 11 și 7 ani, Silvia a declarat că nu a iubit niciodată cu adevărat până l-a întâlnit pe Sorin Botezatu. Sorin este architect IT și pilot privat pe avioane mici, potrivit click.ro.

Silvia este căsătorită cu Sorin Botezatu și împreună au un fiu pe nume Alexandru, formând o familie frumoasă și fericită la New York. Cei doi s-au căsătorit în 2015, iar două luni mai târziu Silvia a rămas însărcinată și a adus pe lume un băiețel.

După ce și-a pierdut tatăl pe neașteptate, în 2019 Silvia s-a întors în România pentru o scurtă vreme deoarece a vrut să fie alături de mama ei care e grav bolnavă.

În timpul pandemiei, cât a stat în izolare, Silvia a petrecut mai mult timp alături de băiețelul ei în vârstă de 5 ani. Ea și frumoasa ei familie locuiesc în Long Island City, într-un cartier liniștit, într-un zgârie nori, la etajul 30.

Care este noua ocupație a Silviei

Silvia are și propriul ei club de muzică numit “Little Broadway Music Club”, conform okmagazine.ro. Dragostea ei pentru predare a venit în urma unei experiențe pedagogice unde a lucrat cu elevi cu probleme speciale, pe partea de terapie muzicală.

De asemenea, frumoasa artistă a fost ocupată și cu predatul, fiind profesoară de muzică la International Premium School of Bucharest. Având în vedere că Alexandru, fiul ei, merge la grădiniță în România, artista predă la ceastă școală de muzică din capitală, o experiență care ei îi place tare mult.

"O nouă provocare:) Îmi place! Primele ore la International Premium School of Bucharest:) Emoţie, bucurie şi planuri mari :)", spunea Silvia Lăuneanu în 2019 când acceptase această provocare.

Unde și-a petrecut Silvia sărbătorile

Fiind încă stabilită în România, artista și-a petrecut sărbătorile de iarnă în țară, la munte, alături de soțul ei.

Frumoasa brunetă a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram, arătându-le fanilor ei cum s-a distrat într-un peisaj de basm, cu zăpadă, și cât de mult timp petrece alături de fiul ei poznaș.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri