O nouă teorie despre moartea regretatei Mădălina Manole! ”Un om care nu se mai suporta fizic se mai expune pe pereți?”

Regretata Mădălina Manole s-a sinucis în ziua în care implinea 43 de ani, lăsând în urmă un mare gol în sufletele celor din familie și nu numai. Mii de români au plâns-o și nu au înțeles cum de o femeie atât de frumoasă și talentată a fost capabilă de asemenea gest necugetat.

Regretata Mădălina Manole s-a sinucis în ziua în care implinea 43 de ani, lăsând în urmă un mare gol în sufletele celor din familie și nu numai. Mii de români au plâns-o și nu au înțeles cum de o femeie atât de frumoasă și talentată a fost capabilă de asemenea gest necugetat.

În biletul de adio, cântăreața, vizibil copleșită de tristețe, a scris cât de rău se simte, având complexe și fiind lipsită de orice motivație.

„Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume, frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu. Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos. Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea”, este doar partea introductivă a biletului de rămas-bun. Unii fani cârcotași sunt însă sceptici și cred că artista nu s-a sinucis.

„În biletul de adio lăsat de Mădălina regăsim următoarele cuvinte “nu mă mai simt frumoasă“, dar în casa Mădălinei se aflau pe pereți tablouri cu ea. Un om care nu se mai suportă fizic se mai expune pe pereți?”, s-a întrebat un internaut, iar mesajul a fost postat pe pagina de Facebook a Mădălinei.

Voi ce părere aveți?

Ultimele știri