O prezentatoare TV cunoscută, în stare gravă, după ce a căzut în gol de la etajul al treilea! Ipoteză cumplită lansată de partenerul ei de viață

 
+2 click pentru
galerie

O prezentatoare TV cunoscută peste hotare a căzut în gol de la etajul al treilea al clădirii în care locuia. Totul s-a petrecut în Republica Dominicană, iar întreg momentul a fost filmat. 

Kiara Romero, o prezentatoare TV cunoscută în Republica Dominicană, a trecut prin momente dramatice și a fost la un pas să-și piardă viața după ce a căzut în gol, de la etajul al treilea.

 

Tânăra a supraviețuit în urma impactului puternic, însă s-a ales cu fracturi multiple, iar presa locală scrie că starea ei de sănătate este delicată. 

Nu este exclusă ipoteza că vedeta în vârstă de 29 de ani ar fi vrut să se sinucidă. Cu câteva zile înainte de tragedie, Kiara a publicat un mesaj pe Instagram: „Uneori credem că poate fi sfârșitul nostru sau sfârșitul a ceva și este doar o oportunitate pe care Dumnezeu ne-o dă pentru a ne arăta că încă avem multe de oferit… Lumina este aici”

Partenerul de viață al Kiarei, Carlos Paulino, de 29 de ani, a afirmat că aceasta ar fi încercat să-și taie venele cu o zi înainte de incident, potrivit yucatan.com.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI