Căutare Live

Oana Lis și-a redeschis cabinetul psihologic. Cât cere soția lui Viorel Lis pentru o ședință de tratament. Prețul este neașteptat

Oana Lis și-a redeschis cabinetul psihologic iar o vizită la cabinet poate fi văzută chiar ca fiind ușor sub prețul pieței. Lis a precizat că oferă atât consultații la cabinet cât și ședințe online.

Oana Lis și-a redeschis cabinetul psihologic și își așteaptă viitorii pacienți cu prețuri decente

A1

Soția lui Viorel Lis a revenit pe câmpul muncii, după o perioadă în care pandemia a cam obligat-o să ia o pauză.

În plus, Oana Lis a fost și infectată cu virusul Covid-19 iar acum, pare că lucrurile au intrat pe un făgaș oarecum normal.

Cabinetul psihologic se află în sectorul 1 al Capitalei iar cei ce doresc să se programeze la ședințe de terapie o pot face fie la locație, fie prin intermediul mediului online.

Citește și:Oana Lis și Viorel au fost externați din spital, după ce s-au infectat cu noul coronavirus. Ce mesaj au transmis

Lis a făcut anunțul pe rețele de socializare și a precizat că își dorește să-I ajute pe cei care trec prin perioade dificile, potrivit Libertatea.

Voiam să vă anunț că am redeschis fizic cabinetul de psiholog în sectorul 1. Cine dorește detalii pentru o programare, mă poate suna.

Putem lucra pe teme pe care eu mi le-am lucrat și vindecat la mine și din acest loc pot conține și pe altcineva cum ar fi depășirea traumelor din copilărie, anxietate, depresie, atac de panică, găsirea motivației în viață, îmbunătățirea relației cu cei din jur, iertare și acceptare.

Deci, vă aștept cu drag să ne cunoaștem live și în acelasi timp, le mulțumesc pentru încredere celor care deja lucrează cu mine și îi felicit pentru dorința de evoluție personală.

Numai bine tuturor, a scris Oana Lis pe pagina sa de Facebook.

Internauții au reacționat pozitiv la anunțul Oanei Lis

Reacțiile la anunțul soției lui Lis au fost pozitive iar prețurile sunt decente.

Citește și:Viorel Lis și Oana Lis, infectați cu Covid-19. Fostul primar al Capitalei a fost internat de urgență la spital: "Sunt terminat"

O ședință la cabinet costă 100 ron iar una în online costă 70 ron, după cum a precizat chiar Oana Lis, care nu s-a sfiit să dezvăluie prețul cerut pe ședință.

Da, ofer și ședințe online. Așa, prețul e de 70 lei o ședință de o oră. La cabinet sunt și costuri de locație iar prețul este de 100 ron.

Vrea să devină mama și să-și învețe copilul tot ceea ce știe ea mai bine

Un alt plan al soției fostului primar al Bucureștiului este să-l facă pe acesta tată.

Eu sunt părinte adoptator. O să-l fac pe Viorel tătic, bunic. O să-l învăț totul pe copilul nostru. Sunt o persoană care o să iubească foarte mult copilul.

O să râdem împreună, o să construim împreună, a precizat Oana, potrivit Libertatea.

Ce face Codin Maticiuc cu banii obținuți din vânzarea cărții cu Nuțu Cămătaru. Acesta nu va dona banii cum se aștepta to... De ce au mers Loredana și Nick Casciaro în Italia. Motivul pentru care artista a ajuns în țara câștigătorului său de la ...
Parteneri
Cum să-ți alegi parfumul în funcție de zodie. Află ce preferințe are fiecare nativ
Catine.ro
Ultimele știri
x