Căutare Live

Oana Radu a fost jignită și umilită, în public, de bărbatul care îi cucerise inima: „A spus-o tare, de față cu toată lumea!”

Toată lumea ştie că Oana Radu a reuşit să slăbească 65 de kilograme, însă puţini cunosc cum a ajuns artista să aibă probleme cu greutatea.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru emisiunea „Star Chef”, difuzată pe Antena Stars, vedeta a dezvăluit motivul din cauza căruia a cântărit chiar 121 de kilograme.

„M-a motivat un băiat extrem de mult. De fapt, m-a jignit. El s-a oferit să mă ajute în toată lupa asta a mea cu greutatea, cu toate că eu îi explicasem că încercaseră mulți ș că nu mai avea rost. (...)

M-a făcut grasă, foarte grasă, tare, în parc, de față cu toată lumea. Mi-a zis că degeaba sunt frumoasă, deșteaptă, dacă sunt obeză. Mi-a zis lucruri adevărate, nu există frumusețe oricum. Nu există! Îmi pare rău, dar fizicul nu este frumos oricum!”, a povestit Oana Radu, la Antena Stars.

Incendiat de un vecin

Alin Mihai Suflea, iubitul artistei Oana Radu, se afla în data de 13 august 2019 în scara blocului unde locuia atunci când un vecin a aruncat cu benzină pe mai mulți oameni din preajmă, nimerindu-l inclusiv pe Alin.

Bărbatul s-a ales cu arsuri pe 75% din suprafața corpului și medicii au decis să îl bage în comă indusă.

Au fost inclusiv apeluri la donare de sânge pentru iubitul ei, dar tânărul a pierdut lupta pentru viață.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri