Oana Radu îl pune la zid pe vloggerul Ilie! Atacul dur al cântăreței i-a șocat pe mulți! „Mi s-a părut dezgustător...”

 

Oana Radu îl pune la zid pe celebrul vlogger Ilie! Artista îl atacă dur printr-un clip video ce a devenit imediat viral!

Mai exact, motivul ce a intrigat-o atât de mult pe cântăreață este faptul că vloggerul Ilie a început să ceară bani de la fanii săi, pentru a-și repara casa ce tocmai i-a ars!

Ce a declarat Oana Radu?

„Sunt curioasă câți dintre voi ați donat pentru satele afectate de inundații și câți dintre voi s-au gândit la copiii care au dormit sub cerul liber, fiindcă ale lor case erau distruse de inundații.

 

Am aflat că există un vlogger pe nume Ilie.

Liniile din mână îți arată ce vei păți în viață! Mihai Voropchievici te învață să citești singur în palmă! Ce înseamnă această linie?

Am aflat că Ilie cere donații de la fanii lui pentru a-și repara casa. A cerut 10.000 de euro și apoi a cerut 20.000 de euro! Mi s-a părut dezgustător că cere bani oamenilor care îl urmăresc.

Declara că el câștigă 1000 de dolari pe zi! E foarte bine! Dar să ceri fără pic de rușine ajutor de la copii de 15 ani ca el să își refacă o casă mi se pare dezgustător”, a declarat cântăreața Oana Radu.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe