Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Oana Roman nu se teme de coronavirus. A plecat în vacanță la Roma

Oana Romna împreună cu soțul și fetița ei, au plecat în vacanță la Roma. În ciuda faptului că în această țară este epidemie de coronavirus, familia Oanei a ales să petreacă o mică vacanță în capitala Italiei.

Oana Roman

Facebook

”La Roma e calm și liniște. Lumea e relaxată, se plimbă. Nu este absolut nicio problemă. Am făcut foarte bine că am venit, că totul este foarte, foarte calm”, a povestit Oana Roman pe contul său de socializare, scrie spynews.ro

În plină epidemie de coronavirus, Oana Roman și-a luat fetița și soțul și s-au dus în vacanță la Roma.

Oana Roman nu se teme de coronavirus. A plecat în vacanță la Roma

Oana a decis să nu-și amâne vacanța și de data aceasta, așa cum a făcut-o în urmă cu doar câteva zile, atunci când fetița ei a răcit.

După ce a zburat câteva ore, cei trei au ajuns voioși la destinație. Vedeta a publicat deja primele filmulețe pe contul său de socializare și se pare că lucrurile stau așa cum s-a așteptat de la bun început, cel puțin momentan, scrie aceeași sursă.

Conform Ministerului Sănătății, românii care se întorc în țară din Italia, unde s-au înregistrat cazuri de coronavirus, vor sta în carantină 14 zile, astfel că la întoarcere Oana și familie ei ar putea sta izolați la domiciliu timp de două săptămâni.

Recomandari